Abia așteptau să-și întâlnească fetița nou-născută

Când părinții Natalie au văzut-o pentru prima dată, au fost șocați să constate că avea o semnătură de naștere pe față care semăna cu masca lui Batman. Această pată acoperea aproximativ o treime din fața ei, de la frunte până la ochiul stâng.

Natalie a demonstrat că este ca oricare alt copil, calmand temerile părinților cu privire la modul în care va fi tratată din cauza aspectului ei. Indiferent de semnătura de naștere de pe fața ei, ea este totuși adorabilă și prețuită.

Părinții au declarat că au fost “loviti de panică” atunci când asistenta medicală a adus-o pe nou-născută după operația de cezariană. Au observat că bebelușul nu respira și că pielea ei era albastră.

În timp ce asistenta medicală a început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, părinții au început să se roage. În mod norocos, respirația bebelușului a fost restabilită, iar culoarea feței s-a îmbunătățit. Ea a fost trimisă pentru observație în unitatea de terapie intensivă neonatală.

Conform doamnei Jackson, medicii se tem că semnătura de naștere a Nathaliei ar putea să se extindă și să cauzeze probleme de sănătate, și cuplul se teme că va trece prin tratamente neplăcute pe măsură ce va crește.

Mama a spus că a fost un moment minunat când copilul său s-a născut. Ea se îngrijora că orice ar fi făcut în timpul sarcinii ar fi putut fi cauza marii vânătăi negre de pe partea stângă a feței bebelușului.

Doamna Jackson a început să se îngrijoreze de semnătura de naștere de pe pielea fetiței sale în timp ce o ținea în brațe. Cu toate asigurările medicilor că este doar o semnătură de naștere, ea era nesigură cu privire la ceea ce ar putea gândi ceilalți. Copilul doamnei Jackson respira și era sănătos, având o greutate de 7 lb 1 oz, dar nu putea să nu se simtă conștientă de semn.

“Eram îndrăgostită de minunata noastră fiică nou-născută în timp ce o țineam în brațe și mă temeam că oamenii vor vedea doar semnătura de naștere și nu persoana minunată pe care știam că va deveni. La acel moment, am decis că o vom iubi fără condiții și îi vom oferi toată încrederea din lume pentru a vedea cât de frumoasă este și că poate reuși tot ceea ce își propune.”

O săptămână după nașterea Nathaliei, părinții au dus-o la un oftalmolog specializat în diagnosticarea afecțiunilor oculare. Au consultat și un dermatolog și un specialist în probleme de piele și i-au făcut un RMN pentru a se asigura că semnătura de naștere nu îi afectează vederea.

Anomalie provoacă diverse probleme de sănătate pe măsură ce Natalie crește. În mod surprinzător, părinții au ales să lase neatinse pata neagră a fiicei lor.

Părinții Nathaliei cred că ar trebui să accepte semnătura de naștere, sperând că o va face o persoană mai puternică. Ei cred că ar trebui să îmbrățișeze semnătura de naștere, considerând că o va face mai puternică, deoarece “a fi diferit este frumos” și “a fi diferit este minunat”. Părinții Nataliei par nepăsători pe măsură ce privitori curioși se uită la fetiță pe stradă.

Pentru unii părinți, o semnătură de naștere poate fi sursă de îngrijorare, dar pentru o tânără, semnătura de naștere este un simbol al curajului ei. Medicul le-a explicat familiei Jackson că semnătura de naștere a fiicei lor va acoperi întotdeauna o parte semnificativă a feței ei și va crește odată cu ea.


Distribuie