• Home
  • Actualitate
  • Acasă La Chef Florin Dumitrescu. Imagini Din Spectaculoasa Locuință A Fostului Jurat „Chefi La Cuțite”

Acasă La Chef Florin Dumitrescu. Imagini Din Spectaculoasa Locuință A Fostului Jurat „Chefi La Cuțite”

Florin Dumitrescu și familia lui locuiesc într-o casă cu etaj, spațioasă, extrem de cochetă, mobilată și aranjată în stil modern. În urmă cu câteva luni, au avut loc câteva modificări în locuința celebrului chef, când a decis să își pună tapet în câteva camere, dar și să își reamenajeze bucătăria.

Cum arată casa lui Chef Florin Dumitrescu Chef Florin Dumitrescu, soția sa, Cristina, și fetele lor – Ava și Mia, locuiesc într-o frumoasă casă cu etaj și curte. Fostul jurat de la “Chefi la cuțite” le-a prezentat deja bucătăria fanilor, deoarece acela este locul în care se filmează adesea preparând diferite rețete, pe care le postează apoi în mediul online. În urmă cu câteva luni, Chef Dumitrescu anunța că a făcut unele schimbări pe care și le dorea de mult în bucătărie.

Chef Florin Dumitrescu are acasă o bucătărie semiprofesională “Încep să vă arat cate puțin din bucătăria mea nouă! Am făcut câteva schimbări pentru că deja mi se părea prea mica pentru mine… sincer, cred că am o bucătărie semiprofesională chiar la mine acasă. Acum chiar nu mai am nici o scuză când mă întreabă Cristina când mai gătesc și pe acasă.

Una dintre noutăți este hota din blat pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp, mai ales că noua poziție a insulei nu ne permitea să instalam o hota de insulă. Are un design foarte interesant, absoarbe imediat aburii și mirosurile și are funcția Breeze care se poate activa înainte și după ce gătiți, pentru a reîmprospătă aerul din bucătărie” – a transmis el pe Facebook, anul trecut.

Chef Dumitrescu și soția sa, Cristina, se mândresc cu noul tapet Tot anul trecut, Chef Dumitrescu și soția, Cristina, anunțau într-un clip pe Youtube că și-au pus un tapet deosebit în camerele principale din casă.

“Viața e mai mișto cu tapet. La modul cel mai serios, a schimbat total aspectul. Și tapetul din dormitor… eram plecat când l-au pus și când am ajuns acasă, am zis “Mamă!”. Mie îmi place cel mai mult, mă relaxează. Dacă stai și te uiți pe el, descoperi chestii noi mereu” – a spus Chef Dumitrescu, pe Youtube. Cristina Dumitrescu s-a declarat și ea foarte încântată de noile schimbări, spunând că tapetul cel nou îi aduce aminte de copilărie. “Mie îmi place foarte mult tapetul. Eu când eram micuță… nu știu cum au reușit ai mei pe vremea aceea – și toată casa era plină cu tapet. Mie mi-a plăcut întotdeauna tapetul. Deoarece casa noastră era cu totul diferită față de casele celorlalți copii. Aducea așa un vibe elegant, luminos. Era altceva” – a precizat soția lui Florin Dumitrescu.

Camera fetelor Ava și Mia este spațioasă și are un dressing încăpător și foarte ordonat, unde cele două își țin hainele. Casa lui Chef Dumitrescu are și o curte spațioasă în care el și Cristina plantează și îngrijesc legume și ierburi aromatice, iar fetele se joacă. Chef Florin Dumitrescu și Cristina împlinesc 11 ani de căsnicie În această primăvară, în mai, cei doi vor marca 11 ani de căsătorie. Florin și Cristina s-au întâlnit la restaurantul unde el lucra și a cucerit-o cu un desert delicios. Fostul jurat de la “Chefi la cuțite” îi face adesea declarații de dragoste soției pe rețelele de socializare. ”Ai adus lumină pe strada mea, care ulterior a devenit a noastră. Încă un pic și cucerim lumea dacă nu îmi dai drumul de mână. Avem tot deja, le avem pe ele, visăm doar la bine și ne ferim de rele, tot ce ne lipsește de fapt nu avem nevoie. Sunt al tău până când moartea ne va despărți și dincolo de ea ne vom reuni. Te iubesc, fie că e vorba de o zi sau veșnicie, dacă așa ne-a fost scris atunci așa să fie! Cu fericire îți transmit să ai parte de bucurie, nu doar azi, că azi e greu, ci în fiecare zi” – a fost mesajul chefului Dumitrescu pentru soția sa, făcut cu ocazia Zilei Îndrăgostiților anul trecut.


Distribuie