• Home
  • Actualitate
  • Acuzații dure la adresa lui Florin Dumitrescu! O femeie din Cluj, dezvăluiri uluitoare după brunch-ul organizat de fostul jurat de la Chefi la Cuțite

Acuzații dure la adresa lui Florin Dumitrescu! O femeie din Cluj, dezvăluiri uluitoare după brunch-ul organizat de fostul jurat de la Chefi la Cuțite

O femeie din Cluj a lansat acuzații dure la adresa lui Florin Dumitrescu, după ce a participat la un brunch organizat de fostul jurat de la Chefi la Cuțite. Experiența nu a fost deloc așa cum se aștepta. Ea a explicat, detaliat, tot ce s-a întâmplat la celebrul restaurant.

Florin Dumitrescu a organizat un brunch în parteneriat cu un cunoscut restaurant din Capitală. Evenimentul a avut loc în weekend, iar mai mulți oameni au mers să guste din preparatele celebrului chef. Însă, unii nu au fost prea mulțumiți de serviciile de care au avut parte. Iar costurile de participare nu au fost deloc mici.

Ce s-a întâmplat la brunch-ul organizat de Florin Dumitrescu
O femeie din Cluj a mers, în weekend, la brunch-ul organizat de un restaurant celebru din Capitală, unde cel care s-a ocupat de preparate a fost nimeni altul decât Florin Dumitrescu. Aceasta s-a declarat nemulțumită de experiență.

Clujeanca susține că a plătit un preț piperat pentru a-l întâlni pe fostul jurat de la Chefi la Cuțite și pentru a putea interacționa cu el, însă lucrurile nu au decurs deloc așa cum se aștepta. Mai mult decât atât, susține că s-a simțit foarte prost.

„Am fost prezenți acolo. Prețul a fost mare, 400 lei/persoană doar pentru mâncare și 200 de lei/ copil (între 6 și 12 ani) cu promisiunea că cei mici vor beneficia de entarteinment. Nu pot spune că mă dau banii afară din casă, dar pentru că eram mare fană chef, am strâns suma de bani.

Fiind imaginea lui și un brunch organizat de el, mă așteptam să vină și pe la mesele celor care au plătit pentru a-l întâlni. În schimb, cheful a fost intersat doar de cunoștințe sau să stea cu familia la masă. Așa că, am dat bani ca să-l văd de la distanță, că mâncarea nu cred că a fost gătită de el.”, a declarat o clientă, potrivit Click.

Clienta: „Pentru ce am plătit”?
Astfel de brunch-uri sunt destul de populare. Pentru a atrage clienții și a crește notorietatea brandului, patronii restaurantelor se asociază cu nume cunoscute, în acest caz „vedeta” a fost Florin Dumitrescu. Femeia din Cluj a explicat că a plătit mai mult pentru nume. Ea a susținut că serviciile au lăsat de dorit și a decis să își exprime toate nemulțumirile.

„Locul de joacă există, într-adevăr, dar nu se ocupă nimeni acolo, copiii alergau printre picioarele noastre, se băgau sub mese și întotdeauna trebuia să fii atent să nu-i lovești. Acest lucru m-a determinat să-mi țin copilul la masă timp de 4 ore.

Pentru că eram cu mașina, eu am comandat limonada. Prima limonada venea într-un pahar mare, iar dacă o comandai pe a doua, venea într-un pahar mai mic, deși prețul era același. În concluzie, pentru ce am plătit? Doar pentru nume?

Ma așteptam la mai multă interacțiune pentru banii ăștia. La final nota a fost destul de piperată, pentru că s-a adăugat și băutura care nu era ieftină deloc. Auzisem că așa sunt genul acesta de evenimente, o vedetă face reclamă, se plimba pe acolo, dar atât, nimic mai mult.”, a mai spus clienta.


Distribuie