• Home
  • Actualitate
  • Alex Delea, dat afară de la Survivor All Stars?! Cum ar fi încălcat regulamentul show-ului difuzat de Pro TV

Alex Delea, dat afară de la Survivor All Stars?! Cum ar fi încălcat regulamentul show-ului difuzat de Pro TV

Alex Delea a fost dat afară de la Survivor All Stars?! Războinicul a încălcat grav regulamentul show-ului difuzat de Pro TV. Iată ce s-a întâmplat!

De aproximativ 2 săptămâni, Alex Delea este accidentat, lucru care nu i-a permis să participe la nici o probă. Războinicul a ajuns cu ambulanța la spital, punându-și toți susținătorii pe gânduri.

După consiliul tribal din episodul difuzat de Pro Tv pe data de 21 martie, Alex Delea și ceilalți participați au convenit să organizeze o mică întrecere. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a anticipat însă că vizibilitatea era redusă și că terenul era pietros. Întrecerea a avut consecințe grave pentru Războinic, pentru că întuneric și pe terenul accidentat, sa dezechilibrat și a suferit sau accidentare serioasă.

Potrivit lui Alex Delea, concurentul a căzut și a lovit un genunchi într-o piatră ascuțită, simțind că „i s-a spart genunchiul”, ceea ce i-a îngrijorat profund pe coechipierii săi. Războinicul a fost transportat la medici și cu siguranță aceștia se vor ocupa de recuperarea sa.

„Aveam noi un duel între băieți, care aleargă mai repede, și nu cred că era momentul… Era întuneric, pietriș, nu vedeai nimic. Tot am zis să băgăm un sprint și m-am cam împiedicat la final și mi-am spart genunchiul, am căzut cu genunchiul pe o piatră ascuțită. Îmi pare foarte rău și mi-e frică tare”, a mărturisit atunci, de pe patul de spital, Alex Delea.

Alex Delea, dat afară de la Survivor All Stars?! Ce se întâmpla cu fostul câștigător al ediției din 2022
Altfel, în aceste două săptămâni, câștigătorul anterior al Survivor 2022 nu a fost prezent în nicio probă. Alex Delea nu a participat la nici un joc, motiv pentru care nu a adunat nici un punct în clasamentul general. Totuși, care este motivul pentru care a stat atât de mult pe bară? Pentru că nu a primit aprobarea medicilor din Republica Dominicană după accidentarea suferită la genunchi.

Odată ajunși în etapa finală a emisiunii, regulamentul de siguranță nu poate permite unui concurent să avanseze către marea finală fără să participe la jocuri. Acest lucru înseamnă că, dacă nu se va recupera miraculos, Alex Delea va fi probabil eliminat din competiție din motive medicale.


Distribuie