• Home
  • Actualitate
  • Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars? Anunțul oficial făcut de domnul Dan

Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars? Anunțul oficial făcut de domnul Dan

Ana Porgras ar putea îngroșa rândul Faimoșilor descalificați pe motive medicale de la Survivor All Stars.

Fosta gimnastă are mari probleme de sănătate, motiv pentru care cadrele medicale de la Survivor All Stars i-au interzis să participe la probele de săptămâna aceasta.

Astfel, ea a fost nevoită să „stea pe tușă”, atât în episodul de marți seară, cât și în cel care va fi difuzat miercuri.

Există mari șanse ca Ana să fie descalificată din cauza acestor probleme de natură medicală.

„Ana, nici astăzi nu ai primit acceptul medicilor să joci. După meci, o să te duci să faci analize mai elaborate, ca să vedem care e situația, în profunzime, din punct de vedere medical”, a anunțat domnul Dan.

„Nu mă simt bine. Psihic, sunt la fel de rău. Totul din cauza genunchiului”, a spus Ana Porgras.

Cine este Ana Porgras
Nu este prima dată când Ana participă la Survivor. Ea a mai făcut parte, în 2020, din echipa Războinicilor (în perioada în care emisiunea-concurs era difuzată de Kanal D).

Actuala concurentă a Survivor All Stars a făcut gimnastică de performanță, însă de câțiva ani s-a retras și a decis să se reprofileze, devenind manichiuristă, arată Viva.

Ana Porgras a fost medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras căștigă medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porgras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

„Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte”, spunea Ana despre momentul în care a decis să pună capăt carierei de gimnastă profesionistă.

Ea s-a retras din sportul de performanță după ce, în decembrie 2011, a suferit o accidentare grav, fracturându-și cotul stâng.


Distribuie