• Home
  • Actualitate
  • Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, este o tânără superbă. Aceasta a moștenit talentul tatălui ei

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, este o tânără superbă. Aceasta a moștenit talentul tatălui ei

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, s-a transformat într-o tânără superbă, la aproape 7 ani de la moartea regretatului artist. La acea vreme, când și-a pierdut părintele adoptiv, fata avea doar 16 ani, fiind elevă de liceu. Dar anii au trecut iar Anamaria Rosa Preda a înflorit și a moștenit pasiunea pentru muzică a tatălui ei.

Aurelian Preda, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, s-a stins din viață la 46 de ani, în septembrie 2016. Acesta a dus o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. Fiica sa, Anamaria Rosa, avea doar 16 ani când și-a pierdut părintele adoptiv. Înainte să-și dea ultima suflare, Aurelian Preda și-a făcut testamentul și i-a lăsat totul fiicei sale, Anamaria Rosa.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, este o tânără superbă

Fata regretatului artist de muzică populară va împlini 23 de ani în iunie și s-a transformat într-o tânără superbă. Anamaria, sau Rosa sub numele de scenă, a moștenit pasiunea tatălui său pentru muzică. Ea cântă alături de formația lui Marinică de la Foișor, artist care îi este și iubit de câțiva ani.

„Eu sunt bine, muncesc, încerc să devin mai bună în tot ceea ce fac, în primul rând pentru mine dar și pentru tatăl meu”, declara recent Anamaria Rosa Preda într-un interviu.

Anamaria a întâmpinat multe greutăți după moartea tatălui ei, iar în urmă cu câteva luni a mărturisit la podcastul lui Valentin Sanfira că a trecut prin toate tipurile de abuz, și psihic, și sexual.

„Moartea tatălui meu a fost un șoc pentru noi toți, nu doar pentru mine. Dar eu am fost cea mai afectată pentru că era părintele care m-a crescut și m-a susținut. A fost îngerul meu tot timpul!”, a spus Anamaria Rosa despre Aurelian Preda.

Anamaria Rosa, traumatizată după moartea părintelui ei

Anamaria Rosa are apariții rare la TV, însă păstrează legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare. În urmă cu trei săptămâni, tânăra a lansat o melodie cu Marian Japonezu. În prezent, Anamaria Rosa Preda are un iubit, pe Marian de la Foișor, dar nu-și mai expune dragostea pe Internet. Ea a trecut prin experiențe traumatizante, după moartea părintelui său adoptiv. Tânăra a depus o plângere împotriva lui Nicușor Iordan, căruia i-a adus acuzații grave.

„Eram ca şi copilul lui. Eu îl consideram pe Nicușor ca tatăl meu. Tata avea extrem de multă încredere în Nicușor şi cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine. Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din momentul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, spunea fiica lui Aurelian Preda, în urmă cu câțiva ani.


Distribuie