• Home
  • Actualitate
  • Andra, cadou extravagant de Crăciun din partea lui Cătălin Măruţă. Reacţia fanilor: „Atât de multă opulență și puțină omenie

Andra, cadou extravagant de Crăciun din partea lui Cătălin Măruţă. Reacţia fanilor: „Atât de multă opulență și puțină omenie

Andra are tot ce își poate dori orice femeie! O carieră impresionantă și o familie minunată. În plus, soțul său, Cătălin Măruță, nu ezită să o surprindă chiar și după 15 ani de căsnicie. În prag de Crăciun, artista a primit un cadou extravagant și scump din partea lui Măruță. Deși s-a bucurat enorm și le-a arătat fanilor ce a primit, unii internauți au criticat-o dur!

Ce cadou a primit Andra de la Cătălin Măruţă

Andra este în culmea fericirii, după ce soțul ei, Cătălin Măruță, i-a făcut o surpriză uriașă înainte de Crăciun. Prezentatorul TV i-a oferit solistei un cadou scump, în prag de sărbători. Pe rețelele de socializare, Andra s-a lăudat cu cadoul primit de la tatăl copiilor săi.

„Pentru că ești minunată, pentru că ai muncit foarte mult și pentru că mă iubești mult și pentru că și eu te iubesc… Haide, treci la volan și o să mergi pe unde îți zic eu, de acord?”, i-a spus prezentatorul soției sale, în timp ce o ducea la o reprezentanță auto.

Solista va conduce o nouă mașină de lux

Inițial, solista nu știa despre ce e vorba, însă a rămas mută de uimire atunci când a aflat că soțul ei i-a făcut cadou o mașină luxoasă.

„Leșin! Vai de capul meu! Are fundiță! Există ceva și mai tare decât mașina pe care o am”, a fost reacția ei, copleșită de emoții.

„Pentru că mergi foarte mult prin țară, este un model care are și masaj în scaune.”, a mai adăugat și prezentatorul tv.

Bolidul Andrei este unul hibrid, astfel că ea se poate deplasa prin oraș fără probleme în mod full-electric. Cu toate că Andra și Cătălin Măruță țopăiau de fericire, fanii acestora au avut o reacție uluitoare. Mulți i-au criticat că sunt lipsiți de omenie.

„Mi se pare mie sau este din nou reclamă, dar nu este semnalată de influencerii ăștia”, „Atât de multă opulenta și puțină omenie”, „Perversitate la maxim”, au fost o parte dintre comentariile internauților la clipul postat de Andra pe Instagram.

Andra şi Cătălin Măruţă, surprinși în ipostaze tandre la aeroport

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Cei doi se iubesc nebunește de aproape două decenii și nu se feresc să-și arate iubirea chiar și în public. Pe rețelele de socializare, moderatorul emisiunii de la PRO TV și-a lăsat fanii mască.

Andra și Cătălin Măruță vor petrece sărbătorile de iarnă la căldură, mai exact în Dubai. Cei doi vor fi însoțiți de copiii lor, Eva și David. Înainte de a pleca spre destinația de vis, Andra și soțul ei s-au filmat în aeroport. Aceștia și-au informat prietenii virtuali că vor petrece câteva zile de relaxare departe de România.

În timp ce prezenta locația în care vor merge de sărbători, Andra a fost asaltată cu un compliment de la soțul ei, Cătălin Măruță. Celebrul moderator tv nu s-a sfiit să îi spună solistei cât este de frumoasă.


Distribuie