• Home
  • Actualitate
  • Andra Măruță, Criticată Dur pe Instagram După ce a Transformat Fiica sa într-un ‘Star Rock

Andra Măruță, Criticată Dur pe Instagram După ce a Transformat Fiica sa într-un ‘Star Rock

Andra Măruță, în vârstă de 36 de ani și soția celebrului prezentator Cătălin Măruță, în vârstă de 45 de ani, a devenit subiect de controversă în mediul online după ce a postat o imagine cu fiica sa pe Instagram.

Cu toate că Andra are peste două milioane de urmăritori pe această platformă și este o prezență activă în mediul online, ultima postare a stârnit un val de critici și reacții negative din partea fanilor și a internauților.

În urmă cu trei ani, artista a surprins publicul cu o fotografie care o înfățișa pe fiica sa, Eva Măruță, într-un mod ce a fost perceput ca fiind departe de normalitate.

Eva a fost prezentată ca o versiune tânără a unui star rock, având o coamă de păr roșie, machiaj intens în jurul ochilor, un chocker la gât, un tricou rupt și chiar un instrument muzical acustic în mână. Această imagine atipică a fetiței a declanșat un val de indignare și critici din partea comunității online.

Reacțiile negative nu au întârziat să apară, iar unii internauți au catalogat imaginea ca fiind deranjantă și chiar demonică.

Comentarii precum „Un chip așa de frumos dat de Dumnezeu și stricat de oameni pentru placul altora,” sau „Ferească Dumnezeu, fetița e o drăgălașă, dar așa ceva e foarte urât și demonic, nici în joacă nu mi-aș lăsa fetița să fie aranjată așa! Trist,” au fost printre reacțiile aspre ale utilizatorilor rețelei de socializare.

Andra și Cătălin Măruță, care s-au căsătorit în 2009 după doi ani de relație, au împreună doi copii, Eva în vârstă de 7 ani și David în vârstă de 11 ani. Cu toate criticile primite, Andra a mărturisit în trecut că este dispusă să treacă peste multe în relația sa cu soțul ei, în special pentru binele copiilor lor.


Distribuie