• Home
  • Actualitate
  • ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ – O VIAȚĂ DE LUX PENTRU COPIII LOR

ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ – O VIAȚĂ DE LUX PENTRU COPIII LOR

Andra și Cătălin Măruță – O viață de lux pentru copiii lor

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia sunt împreună de aproape două decenii și au împreună doi copii, David și Eva.

Cei mici beneficiază de o educație aleasă și trăiesc în cele mai bune condiții. Părinții lor investesc o mică avere pentru ca ei să aibă parte de cele mai bune oportunități.

O educație de elită la Cambridge School of Bucharest

Eva și David Măruță nu merg la o simplă școală, ci la Cambridge School of Bucharest, o instituție de elită. Taxa de înscriere pentru această școală excepțională este de 1.150 de euro, iar părinții achită anual o taxă de 10.000 de euro.

Astfel, suma totală pe care Andra și Cătălin Măruță o investesc în educația copiilor lor poate ajunge lejer la 12.500 de euro. Pe lângă taxe, părinții se ocupă și de uniforme, transport și catering.

La Cambridge School of Bucharest, Eva și David beneficiază de o asistență academică de calitate și au acces la o bibliotecă digitală, care le permite să își dezvolte aptitudinile și cunoștințele în cele mai diverse domenii.

O casă de vis și vacanțe exotice

Andra, Cătălin, David și Eva locuiesc într-o vilă grandioasă din București începând cu anul 2018. Aceasta ar fi costat nu mai puțin de un milion de euro, iar uimitoarea parte este că părinții ar fi plătit această sumă în numerar.

Vila lor dispune de o piscină, numeroase camere și chiar un spațiu special amenajat pentru podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Copiii vedetelor de la PRO TV nu se bucură doar de o casă modernă, ci primesc și cadouri scumpe și merg în vacanțe de vis. Recent, aceștia au fost răsfățați cu o călătorie pe Symphony of the Seas, una dintre cele mai exotice nave de croazieră.

Costurile unui sejur de 7 nopți pe acest vas pot ajunge la 6.000 de euro pentru doi adulți. Symphony of the Seas este deținută de Royal Caribbean International, aceeași companie care a lansat și Icon of the Seas, cel mai mare vas din lume.

Andra și Cătălin Măruță fac tot posibilul să le ofere copiilor lor experiențe unice și să le ofere o viață de lux, în care nimic să nu le lipsească. Prin investițiile financiare considerabile pe care le fac, ei asigură un viitor strălucit pentru David și Eva.

În concluzie, Andra și Cătălin Măruță sunt părinți grijulii și atenți la nevoile copiilor lor.

Aceștia sacrifică o mare parte din resursele lor financiare pentru a le oferi celor mici cele mai bune oportunități de dezvoltare și pentru a le asigura o viață de lux.

Educația de elită, casa superbă și vacanțele exotice sunt doar câteva dintre privilegiile de care se bucură Eva și David Măruță sub îndrumarea părinților lor celebri.


Distribuie