• Home
  • Actualitate
  • Andra, surprinsă în brațele unui alt bărbat: previziunea Carmen Harra confirmată?

Andra, surprinsă în brațele unui alt bărbat: previziunea Carmen Harra confirmată?

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară, dar o clarvăzătoare celebra a prezis că cei doi se vor despărți, iar previziunea ei ar fi fost confirmată. În ultimele zile, Andra a fost văzută în compania unui bărbat celebru, care i-a făcut și complimente. Aceste evenimente au declanșat o serie de zvonuri despre un posibil divorț între cei doi parteneri.

Andra și Măruță, un cuplu “programat”

Andra și Măruță sunt un cuplu faimos în România, îndrăgit de fani și admirat pentru relația lor solidă. Carmen Harra, o clarvăzătoare recunoscută în întreaga lume, a fost invitată într-o emisiune TV unde a vorbit despre relația lor și ce se va întâmpla cu ei. Potrivit ei, relația lor ar fi programată și nu ar fi o suflet pereche. Carmen Harra a mai precizat că există riscul unui divorț generat de Andra și nu de Cătălin. Clarvăzătoarea a mai spus că Andra și Măruță vor fi împreună timp de 13 ani și apoi vor divorța.

Andra, văzută în compania unui bărbat celebru

La doar câteva zile după ce Carmen Harra a făcut aceste previziuni, Andra a fost văzută în brațele lui Adrian Sînă, un bărbat celebru și un bun prieten al artistei. Cei doi au petrecut timp împreună și s-au distrat. În urma acestui eveniment, zvonurile despre un posibil divorț dintre Andra și Măruță au devenit și mai puternice.

Adrian Sînă, mesaj pentru Cătălin Măruță

Adrian Sînă, partenerul de viață al Ancuței, cea mai bună prietenă a Andrei, a ținut să le transmită un mesaj celor doi parteneri. Artistul a spus că Andra este o femeie frumoasă și că Cătălin ar trebui să aibă grijă de ea. Cu toate acestea, nu a oferit mai multe detalii despre relația pe care o are cu Andra.

Concluzie:

Zvonurile despre un posibil divorț între Andra și Măruță sunt puternice, dar cei doi parteneri nu au făcut nicio declarație oficială până acum. Cu toate acestea, evenimentele recente sugerează că există probleme în relația lor și că aceasta ar putea ajunge la final. Fanii și admiratorii lor sunt îngrijorați și speră că cei doi vor găsi o soluție pentru a-și salva relația și a rămâne împreună.


Distribuie