• Home
  • Actualitate
  • Andreea Bălan a făcut anunțul chiar în ziua în care împlinește 39 de ani. A vrut să se afle chiar de la ea adevărul despre iubitul mai tânăr…

Andreea Bălan a făcut anunțul chiar în ziua în care împlinește 39 de ani. A vrut să se afle chiar de la ea adevărul despre iubitul mai tânăr…

În ultima perioadă au circulat zvonuri potrivit cărora Andreea Bălan ar avea un nou iubit, mai exact pe Victor Cornea, un jucător român de tenis, originar din Sibiu, în vârstă de 29 de ani. Totul a început după ce, pe rețelele de socializare, cei doi au pus fotografii din același loc, atunci când se aflau la Stuttgard. Artista s-a filmat ulterior alături de iubitul ei pe terenul de tenis, iar mai apoi într-o mașină decapotabilă, în timp ce se plimbau.

Pe 23 iunie, când împlinește 39 de ani, Andreea Bălan a publicat pe Instagram fotografii cu iubitul care are cu 10 ani mai puțin. Acesta a lăsat un comentariu: La multi ani fericiti, iubito! ✨❤️

Azi, de ziua mea, vreau sa impartasesc cu voi, dragilor, ca iubesc, sunt iubita si sunt mai fericita ca niciodata ❤️💫
@victorcornea 🥇

Membra juriului emisiunii „Te cunosc de undeva’” a publicat ulterior o serie de fotografii prin care părea să își facă oficială relația cu jucătorul român de tenis. Într-una din următoarele sale postări pe Instagram, artista a apărut îmbrăcată cu o jachetă pe care era brodat numele „V. Cornea” în față și „România” pe spate. Alături de un mesaj emoționant de dragoste, Andreea Bălan a apărut în fața fanilor ei fericită și îndrăgostită.

Andreea Bălan a confirmat relația cu Victor Cornea în cadrul unui interviu acordat Observatorul Antenei 1, declarându-se foarte fericită.

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită”, a declarat artista despre relația cu Victor Cornea.

Mai mult decât atât, cei doi au și planuri pentru perioada următoare, dar nu este vorba despre o vacanță, ci de participarea lui Victor Cornea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din lume.

„Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a mărturisit artista în cadrul interviului.

Andreea Bălan a publicat acum câteva luni pe canalul personal de YouTube un video în care răspunde la o parte dintre curiozitățile fanilor. Cântăreața a fost întrebată, printre altele, dacă are un iubit, iar ea a mărturisit că vrea ca această latură a vieții ei să o țină departe de presă și de ochii curioșilor. Dacă până acum poveștile de dragoste pe care le-a trăit au fost cunoscute de către public, artista nu va mai face acest lucru de acum înainte.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret și eu să-mi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte. Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală.”

Andreea Bălan consideră că experiențele neplăcute pe care le-a trăit pe plan amoros nu au fost negative și din fiecare a avut de învățat câte ceva.

„Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură. Așa că pentru mine, toate aceste experiențe nu au fost negative, pur și simplu le-am luat ca pe niște experiențe de viață, care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Sunt foarte fericită cu parcursul vieții mele. Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. Toate m-au adus să fiu femeia de astăzi. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am devenit astăzi. În viața mea se întâmplă lucruri perfect normale, așa cum se întâmplă în viețile tuturor.”


Distribuie