• Home
  • Actualitate
  • Andreea Bălan, din nou mireasă! Dezvăluiri despre nunta cu Victor Cornea: ”Ceva pe sufletul meu”

Andreea Bălan, din nou mireasă! Dezvăluiri despre nunta cu Victor Cornea: ”Ceva pe sufletul meu”

Andreea Bălan a reușit să înfrunte fiecare obstacol cu determinare și să iasă întotdeauna mai puternică. Chiar și în urma unei despărțiri dureroase, atunci când relația ei cu George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale, s-a încheiat prin divorț, Andreea nu s-a lăsat înfrântă. În prezent, este fericită de când l-a întâlnit pe Victor Cornea, jucătorul de tenis.

Andreea Bălan, din nou, mireasă

În cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a fost întrebată dacă își dorește să mai îmbrace rochia de mireasă în viitor, în ciuda experienței sale anterioare de căsătorie eșuată. Cu toate că a trecut prin momente dificile în urma separării de tatăl fiicelor ei, Andreea a mărturisit că ar fi deschisă să facă acest pas din nou.

Cu un zâmbet pe buze, cunoscuta cântăreață a dezvăluit că și-ar dori ca de această dată evenimentul să fie unul intim și restrâns, desfășurat pe o plajă îndepărtată de țara natală. O astfel de atmosferă ar aduce o notă de romantism și relaxare, reflectând dorința ei de a trăi momentul într-un cadru natural și idilic.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (nr. la nuntă). Aș vrea foarte restrâns pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații.”, a spus Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Vacanață de vedetă”.

Ce spun fetițele despre relația vedetei cu Victor Cornea

Andreea Bălan a dezvăluit că fiica sa cea mare, Ella, a adresat întrebări legate de căsătoria sa cu Victor Cornea de mai multe ori. Curioasă și plină de îngrijorare, micuța Ella pare să fie fascinată de ideea de a-și vedea mama îmbrăcată în rochia de mireasă și de a fi martoră la un moment atât de special în viața ei.

„Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor.”, a mai spus cântăreața.

Andreea Bălan afirmă că legătura ei cu Victor Cornea a fost cea care i-a adus schimbări semnificative în viață. Motivul constă în faptul că totul între ei decurge așa cum și-a dorit întotdeauna.

„Este cea mai frumoasă și curată și liniștită iubire pe care o trăiesc.”, a mai spus vedeta.


Distribuie