• Home
  • Actualitate
  • Andreea Bălan, în vizită la părinții lui Victor Cornea. Artista este răsfățată de „socrii” ei

Andreea Bălan, în vizită la părinții lui Victor Cornea. Artista este răsfățată de „socrii” ei

Andreea Bălan și Victor Cornea, au plecat în vizită la părinții tenismenului, la Sibiu. Artista în vârstă de 39 de ani a fost primită cu brațele deschise de aceștia și a dezvăluit cum este răsfățată atunci când intră în casa natală a iubitului ei.

Cântăreața merge cu drag de fiecare dată când are ocazia în casa părinților lui Victor Cornea, la Sibiu. Andreea a postat pe rețelele de socializare imagini cu modul în care a fost primită de părinții iubitului ei, dezvăluind că aceștia fac tot posibilul să o facă să se simtă bine în casa lor.

Andreea Bălan, în vizită la părinții lui Victor Cornea
Într-o serie de Instastory-uri, Andreea Bălan a arătat cum este răsfătață de părinții lui Victor Cornea atunci când merge în vizită la ei. Artista a postat o imagine cu preparatele delicioase pregătite de mama tenismenului – somon cu cartofi la cuptor și mămăligă.

Într-un alt clip postat pe rețeaua de socialziare, Andreea se află la masă și probează o căciulă cu tematică de Crăciun.

„Nu cred că tremură. Ne pregătim de Crăciun”, spune artista râzând, în timp ce probează o căciulă muzicală care dansează, iar în geamul din spatele ei se vede unul dintre părinții lui Cornea.

Ultima postare făcută de cântăreață este o imagine din camera cu trofee a lui Victor, arătând cât este de mândră de iubitul ei.

Artista și Victor Cornea s-au mutat împreună
Relația Andreei Bălan cu Victor Cornea este atât de serioasă încât, nu doar că tenismenul le-a cunoscut pe fetițele artistei, Ella și Clara, dar s-a și mutat în casa iubitei sale.

Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar lucrurile au evoluat rapid între ei, când au descoperit cât de bine se înțeleg și se potrivesc.

COntactat de jurnaliștii de la Cancan în luna octombrie, sportivul a confirmat zvonurile.

„Da, vă multumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins ca pozele și faptele vorbesc de la sine și am încredere că totul este și va fi foarte bine”, a afirmat Victor Cornea când a fost întrebat dacă este adevărat că locuiește acum cu Andreea Bălan și fetele ei.

Casa în care stau aceștia este localizată în Pipera și a fost ridicată în vremea când artista forma un cuplu cu Keo.

„Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare. A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare. Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Aici este livingul cu 120 de metri pătrați. Mama gătește cel mai bine și are grijă de noi trei”, a povestit la un moment dat Andreea Bălan, prezentându-și casa.


Distribuie