• Home
  • Actualitate
  • Andreea Bălan, prima ceartă cu Victor Cornea. I-a dispărut zâmbetul de pe buze

Andreea Bălan, prima ceartă cu Victor Cornea. I-a dispărut zâmbetul de pe buze

Se pare că Andreea Bălan nu mai este așa de fericită lângă Victor Cornea. Cei doi au avut o discuție aprinsă în mașină, iar artista i-a aruncat priviri tăioase.

Andreea Bălan a fost mereu cu zâmbetul pe buze lângă Victor Cornea, dar acum lucrurile s-au schimbat. Artista și jucătorul de tenis au avut o discuție aprinsă în mașină, în zona Primăverii. Cei doi au avut fost foarte serioși, spre deosebire de alte dăți, și nu au zâmbit absolut deloc. Încă nu se știe de ce fosta soție a lui George Burcea nu mai este la fel împlinită lângă iubitul tinerel.

Andreea Bălan nu este acceptată de părinții lui Victor

O altă problemă este că Andreea nu este pe placul părinților lui Victor, care și-ar fi dorit o noră mai tânără. Apropiații cuplului au declarat că părinții sportivului nu se bagă, dar că nu sunt încântați de alegerea fiului lor. Aceștia consideră că artista îi distrage atenția și că îl expune la evenimente mondene.

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii.

Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, au spus apropiații cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea pentru Cancan.

Victor Cornea provine dintr-o familie cu tradiție în sport și sectorul public. Tatăl său, Victor Cornea, este un fost handbalist sibian. El a ocupat funcția de director al prestigioasei Săli Transilvania din Sibiu, instituție care face parte din cadrul Consiliului Județean.

Mama lui Victor Cornea este profesoară de chimie. Victor Cornea a preluat conducerea Sălii Transilvania din Sibiu, unde are funcția de director. El a obținut poziția respectabilă de locul 1.212 în clasamentul mondial al jucătorilor de tenis. Iubitul Andreei nu are copii și nu a mai fost căsătorit.


Distribuie