• Home
  • Actualitate
  • Andreea Bălan și Victor Cornea, mai îndrăgostiți ca niciodată! S-au pozat în cele mai frumoase ipostaze: “Plină de iubire”

Andreea Bălan și Victor Cornea, mai îndrăgostiți ca niciodată! S-au pozat în cele mai frumoase ipostaze: “Plină de iubire”

Andreea Bălan și Victor Cornea, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au petrecut clipe magice împreună în vacanța lor din Laponia și s-au fotografiat într-un cadrul cu totul special. Jucătorul de tenis a transmis și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan și Victor Cornea, mai îndrăgostiți ca niciodată
Andreea Bălan și Victor Cornea au petrecut o vacanță de poveste în Laponia, alături de cele două fetițe ale artistei, Ella și Clara. Cuplul a avut parte și de momente romantice și au surprins în imagini cele mai frumoase clipe trăite de ei.

Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat în timp ce se sărutau și își ofereau unul celuilalt îmbrățișări calde. Fotografia specială a fost postată de jucătorul de tenis pe conturile lui de pe rețelele de socializare, alături de un mesaj emoționant.

”Experiență magică de iarnă plină de iubire în Laponia ”, a scris sportivul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Victor Cornea, Andreea Bălan și fiicele artistei s-au întâlnit cu Moș Crăciun
Se știe deja că Victor Cornea este foarte grijuliu cu fiicele iubitei sale și extrem de atașat de ele. Lucru care a putut fi observat și în vacanța pe care cei patru au petrecut-o în Laponia. Sportivul le-a oferit micuțelor o experiență de neuitat. S-a dat cu sania împreună cu ele, s-au jucat în zăpadă și au putut admira fascinantul fenomen aurora boreală.

Însă cel mai așteptat moment al vacanței a fost cu siguranță întâlnirea cu Moș Crăciun. Pentru Ella și Clara a fost cu adevărat clipe magice, iar mama lor nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție.

”Întâlnirea cu Moș Crăciun a fost unică, magică și plină de emoție. Moșul ne-a primit cu turtă dulce și cadouri. Știa foarte multe lucruri despre Ella și Clara, le-a lăudat, a dat sfaturi înțelepte și a citit scrisorile pentru el. Știa până și cum se numesc pisicuțele noastre. Am avut lacrimi în ochi pe tot parcursul întâlnirii, iar copilul din mine a fost cel mai fericit. Sunt cea mai fericită pentru Ella și Clara, deoarece sunt clipe pe care nu le vor uita niciodată. Magia există! Doar trebuie să crezi!”, a scris vedeta atunci pe Instagram.


Distribuie