Andreea Marin la 18 Ani: Eterna Frumusețe

Multe persoane au rămas uimite de cum arăta Andreea Marin la 18 ani. Pe atunci lucra la TVR Iași, unde găzduia emisiunea ”Țara lui Piticot”. De-a lungul timpului prezentatoarea s-a făcut remarcată atât prin talentul său cât și prin frumusețea sa.

Aceste lucruri au ajutat-o enorm în carieră și, astfel, astăzi este una din cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul românesc.

Cum arăta Andreea Marin la 18 ani

Emisiunea „Surprize, surprize” de la TVR1 a propulsat-o în carieră și i-a adus binecunoscuta poreclă „Zâna surprizelor”.

La cei 49 de ani, Andreea Marin se bucură de o vastă experiență în televiziune, fiind gazda a numeroase emisiuni cu audiențe record. Cariera sa a debutat la vârsta de 18 ani, pe când era studentă la Informatică în orașul natal.

După finalizarea liceului, Andreea Marin s-a mutat la Iași pentru a urma studiile la Facultatea de Informatică din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. Chiar în primul an de studenție, a decis să își încerce norocul în televiziune și a participat la un interviu pentru postul de reporter la TVR Iași.

A reușit să obțină jobul și a debutat astfel o carieră strălucitoare în televiziune, care a culminat cu emisiunea „Surprize, surprize” și consacrarea sa ca „Zâna surprizelor”.

Deși a urmat o facultate cu profil tehnic, Andreea Marin a demonstrat că pasiunea și talentul o pot conduce spre succes în domenii complet diferite.

„Cea mai frumoasă perioadă, ucenicia, descoperirea pasiunii de a conecta lumea prin cuvânt, imagine și emoție… Atât de frumos! În plus, eu eram studentă la Informatică și aveam un alt drum, total diferit, iar televiziunea a devenit o pasiune neașteptată care mi-a schimbat viziunea și viața.

Am avut dascăli adevărați la TVR Iași, am învățat să fac de toate, a fost o comoară pentru dezvoltarea mea acea perioadă. Mi-a fost greu să mă desprind, dar știrile naționale au fost pasul următor și o șansă ce nu putea fi ratată. Pasul spre București a fost calea firească”, a declarat ea într-un interviu acordat recent.

Andreea Marin este plină de energie

Andreea Marin nu se mai simte obosită, are energie pentru o zi întreagă, tenul îi este mai strălucitor, silueta-i este cea de acum 20 de ani, iar per total starea sa este cu mult mai bună din toate punctele de vedere.

”În viață ne apropiem de niște simptome pe care nu le-am simțit înainte și care ne pot face să ne simțim descurajate de propria viață, să nu înțelegem de ce nu mai e bine.

Căci per ansamblu se întâmplă niște lucruri în corpul nostru și ele ne afectează și starea mentală. Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi în timp le-am repetat, am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări, fac mișcare așa cum se cuvine, nu în exces, mănânc de toate, nu există ceva care mi-este interzis. Gătesc sănătos și mi-am educat corpul, e senzația aceea că stomacul s-a micșorat și eu mănânc un singur fel la masă, nu există loc de acea senzație de somnolență.

Nu, eu am energie tot timpul, mă simt în stare să duc ore în șir munca pe care o am de făcut, nu mă mai trezesc obosită, sunt multe transformări și nu e vorba doar de kilograme, ci de înțelegerea felului în care funcționează corpul meu, e o diferență față de acum zece ani sau de acum 20 de ani, altele sunt arderile, procesele chimice se modifică, ai nevoie de suplimente, de o hrană de un anumit fel, de mișcare. Toate aceste lucruri puse cap la cap și inclusiv ce îi oferi spiritului tău, toate duc la o nouă viață”, a spus Andreea Marin, la un post de televiziune.

Chiar dacă au trecut anii, Andreea Marin arată la fel de bine ca atunci când avea 18 ani.


Distribuie