• Home
  • Actualitate
  • Andreea Marin: „Mi-aș dori să-mi văd fata mireasă. Sănătoasă, împlinită și frumoasă…”

Andreea Marin: „Mi-aș dori să-mi văd fata mireasă. Sănătoasă, împlinită și frumoasă…”

Andreea Marin, invitată în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa. Astfel, ajunsă la vârsta de 49 de ani, cea mai mare dorință a Andreei Marin este să fie sănătoasă și să își poată vedea fiica mireasă.

Mi-aș dori să-mi văd fata mireasă. Sănătoasă, împlinită și frumoasă. Să ajung sănătoasă până atunci”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit cu lacrimi în ochi despre relația specială pe care o avea cu tatăl său.

Uneori bătrânii noștri nu ne pot ajuta în mod concret. Forțele lor sunt limitate și nu reușesc ei să facă ceva concret pentru noi. Faptul că ai cui să dai un telefon și să auzi o vorbă bună sau pur și simplu să-ți spună tatăl tău că te-a văzut, i-a plăcut sau nu i-a plăcut.

Tata era criticul meu de bază. Cu ajutorul lui am evoluat pentru că mi-a spus întotdeauna adevărul și nu ce voiam eu să aud. Faptul că n-ai pe cine să suni, să-ți spună o vorbă de genul ăsta, e foarte dureros”, a povestit Andreea Marin,

Violeta Bănică: „Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Am doi părinți brilianți”

Violeta Bănică ne-a dezvăluit că a luat contact cu lumea artei de mică și că, deși este pasionată de latura creativă, își dorește să urmeze Dreptul.

„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am fost crescută într-o casă și într-un loc creativ, care își permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a declarat Violeta Bănică în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News.

Întrebată cum a fost încurajată de părinții ei în alegerea viitorului profesional, tânăra ne-a dezvăluit că atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică Jr i-au spus că o vor susține necondiționat, indiferent de drumul pe care îl va alege.

Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult.

Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus tânăra despre părinții ei.

Andreea Marin, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Ștefan Bănică jr

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani și Ștefan Bănică jr., în vârstă de 56 de ani, au divorțat în urmă cu 10 ani. „Eram nefericită! Depresia e o boală, dar nu a avut legătură cu copilăria (n.r. – când și-a pierdut mama).

„Am avut destule necazuri la maturitate ca să știu că nu avea legătură cu copilăria. Aș vrea ca oamenii să știe (n.r. – când au depresie), să fie un semnal de alarmă când încep să aibă insomnii, să se trezească dimineața cu lacrimi în ochi, fără să se întâmple nimic, abia te trezești și deja simți că sufletul îți plânge.

Când simți că te doare sufletul, dar nu ai un motiv clar, adică nu ți s-a întâmplat nimic în perioada aceea. Când începi să te cerți prea mult, nemotivat, cu cei dragi din jurul tău. Cei din jur au observat… ce motive aveam să mă plâng? Tocmai născusem o fetiță, iubirea vieții mele, aveam casă, aveam masă și o meserie”, i-a povestit Andreea Marin lui Mihai Morar, potrivit Unica.

În cadrul interviului, Andreea Marin a vorbit și despre momentul în care a decis să își schimbe viața, motiv pentru care a ales să divorțeze.

„Nu poți ieși singur din asta, nu te poți vindeca singur de depresie, mintea îți e întunecată. Eu am pornit, din păcate, de la povestea mult mai dură a Mădălinei Manole. Când a avut loc drama, la un moment dat, urmăream știrile și un psiholog vorbea despre ce înseamnă această boală.

Am fost uimită să descopăr niște puncte comune cu ceea ce simțeam și trăiam eu. Până atunci nu îmi trecea prin cap să accept așa ceva, pentru că sunt un om puternic și nu pot trece eu prin asta, îmi spuneam. Am înțeles din explicațiile acelui psiholog că ar trebui să verific.

Nu eram bine în viaţa personală pe toate direcțiile. Dacă aş putea să schimb ceva la trecut, aş fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur. Dar uneori nu ai cum să-ți dai seama. Dar când ai 20-30 de ani, uneori nu ești destul de copt. Și trebuie să treci prin greu ca să înveți ceva”, a continuat Andreea Marin.


Distribuie