• Home
  • Actualitate
  • Andreea Tonciu, o nouă procedură estetică! Cum arată vedeta după ce și-a injectat buzele

Andreea Tonciu, o nouă procedură estetică! Cum arată vedeta după ce și-a injectat buzele

Andreea Tonciu este adeptă schimbărilor, iar vedeta a mers în cabinetul medicului estetician pentru o nouă procedură estetică. Soția lui Daniel Niculescu le-a prezentat fanilor cum arată după ce și-a injectat buzele cu acid hialuronic.

Andreea Tonciu a tot făcut schimbări în viața ei, iar după ce și-a cumpărat un apartament de lux și l-a amenajat după bunul plac, acum vedeta își dorește să arate în cea mai bună formă și să aibă un aspect de invidiat.

Andreea Tonciu și-a injectat buzele

Andreea Tonciu a mers în cabinetul medicului estetician pentru a-și injectat buzele cu acid hialuronic. Nu este pentru prima dată când vedeta apelează la procedura non-invazivă, deoarece în trecut și-a mai făcut această schimbare, însă acidul îi migrase și ajunsese în partea de sus a buzelor. Andreea Tonciu este mulțumită de noua formă pe care o are acum.

„Mi-am pus în buze, nu este prima dată când îmi pun în buze, dar am dat de o clinică super tare. Am fost profund plăcută de această procedură. Oamenii întâi mi-au topit acidul care migrase, era în mustăți acidul meu, am așteptat 2 săptămâni și azi doctorul mi-a dat o formă super frumoasă”, a declarat Andreea Tonciu pe contul ei personal de Instagram.

Andreea Tonciu și-a topit acidul hialuronic din buze

În urmă cu două săptămâni, Andreea Tonciu a mers în clinica estetică pentru a-și pune acid hialuronic, însă medicul i-a recomandat întâi să-l topească, iar mai apoi să revină pentru a-i face schimbarea pe care și-o dorește.

„Trebuie să mă îmbunătățesc, iar pentru asta va trebui să-mi topesc acidul pentru că nu mai este în buze, ci în mustață. Trebuie să mă fac din ce în ce mai frumoasă. Bine, vom umbla și pe la pomeți, pe la ochi și peste tot. Acum va trebui să-mi topesc buzele, va trebui să-mi pună anestezie, nu o să mai pot să vorbesc”, a declarat Andreea Tonciu pe contul ei personal de Instagram.


Distribuie