• Home
  • Actualitate
  • Andrei Duban, despre mariajul cu Grațiela. Cei doi sunt împreună de paisprezece ani

Andrei Duban, despre mariajul cu Grațiela. Cei doi sunt împreună de paisprezece ani

Andrei Duban a vorbit despre mariajul lui cu Grațiela. Actorul și soția sa sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria showbiz-ului românesc. Cei doi sunt împreună de peste zece ani, având o căsnicie de 12 ani, în timpul căreia au devenit părinții unui băiat.

Astfel, soții Duban preferă să țină viața lor personală departe de ochii curioșilor, comunicând rar despre relația lor în public.

Andrei Duban, despre mariajul cu Grațiela

Actorul a dezvăluit detalii despre căsătoria sa de 12 ani, într-un interviu sincer. Deși soția sa este cu 15 ani mai tânără, diferența de vârstă nu pare să afecteze longevitatea relației lor.

Duban nu se sfiește să declare admirația sa pentru frumusețea soției sale. Cu un zâmbet larg, recunoaște că statutul de soț al unei femei atât de atrăgătoare vine cu provocările sale, făcând o aluzie subtilă la situația sa financiară.

„E greu să fiu soțul unei femei atât de frumoase. Trebuie s-o păzesc. Și eu mă mir de ce stă cu mine. Mi-a spus că stă cu mine pentru banii mei… Ăia pe care nu îi am ”, a mărturisit Andrei Duban, cu zâmbetul pe buze, pentru fanatik.ro.

Cu ce replică a venit Grațiela

Grațiela nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat lui Andrei un răspuns pe măsură. A declarat, cu o notă de umor, că încă așteaptă ca soțul ei să devină bogat.

„De 14 ani tot aștept (n. red.: să vină banii mulți )”, a completat Grațiela, vizibil amuzată, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Andrei Duban a declarat cu mândrie că este extrem de mândru de soția sa. Frumusețea ei îl inspiră să se mențină în formă și să se implice activ în relația lor.

„E o mândrie să am o soție atât de frumoasă, dar în același timp mă ține și pe mine în scări, să mă îngrijesc, să mă îngrijesc și de relație.”, a mai spus actorul, pentru aceeași sursă.

Cine a fost iubitul Grațielei Duban, înainte de mariajul cu Andrei

Înainte de a-l întâlni pe Andrei Duban, Grațiela a trăit o poveste de dragoste cu Alex Bogdan, unul dintre cei mai renumiți actori din generația tânără. În timp ce povestea despre cum a devenit actor, Alex Bogdan și-a adus aminte de câteva lucruri din perioada facultății, printre care și relația pe care a avut-o cu Grațiela, care este acum soția lui Andrei Duban.

Alex Bogdan a relatat că el și Grațiela au fost colegi la Facultatea de Actorie și că s-au îndrăgostit unul de celălalt în perioada studenției. De asemenea, a dezvăluit că relația lor nu a fost doar o aventură din tinerețe, ci a durat 3 ani, conform mărturisirilor cunoscutului actor.

Andrei Duban a vorbit recent despre mariajul lui cu Grațiela și a avut doar cuvinte de laudă despre soția lui.


Distribuie