• Home
  • Actualitate
  • Anunț trist despre Anca Țurcașiu. A izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu marea vedetă

Anunț trist despre Anca Țurcașiu. A izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu marea vedetă

Anca Țurcașiu, participantă la concursul “Te cunosc de undeva”, a fost copleșită de emoții și a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat cine va interpreta în cadrul spectacolului.

Alături de partenerul ei, Jean Gavril, au primit o transformare emoționantă prin ruletă, care i-a adus în pielea lui Benone Sinulescu pentru a interpreta melodia “Prin pădure, pe cărare”.

Emoțiile au fost copleșitoare încă de la primele antrenamente, iar Anca a mărturisit că îi este greu să interpreteze acest rol, deoarece îl consideră pe Benone Sinulescu o figură dragă, având o relație de prietenie cu el. Jean Gavril, partenerul ei, a subliniat și el dificultatea piesei, în special în menținerea ritmului rapid al melodiei.

Cu toate acestea, Anca a recunoscut că echipa lor este perfectă la “Te cunosc de undeva”, deoarece ea și Jean au principii similare și împărtășesc aceeași viziune asupra meseriei lor. Ea a apreciat calitățile lui Jean, cum ar fi muncitorul, implicarea și calmul său, care o ajută să gestioneze emoțiile. Pe de altă parte, Jean a subliniat importanța conexiunii lor umane și sentimentul că se cunoșteau de o viață, înainte de a deveni parteneri artistici.


Distribuie