• Home
  • Horoscop
  • AstroRedacția: Horoscop 28 martie. Lovitură cruntă pe plan financiar pentru două zodii. Nativii care pierd bani

AstroRedacția: Horoscop 28 martie. Lovitură cruntă pe plan financiar pentru două zodii. Nativii care pierd bani

Zodia Berbec

Mergi să vezi un spectacol, ieși la un film, la o cafea sau faci orice altă activitate care îți face mare plăcere. Chiar dacă faci asta pe cont propriu sau alături de prieteni, te bucuri la fel de mult.

Zodia Taur

Apelezi la ajutorul unui prieten pentru că au apărut niște cheltuieli neprevăzute și ai nevoie de ajutor pe plan financiar ca să treci cu bine peste aceste obstacole.

Zodia Gemeni

Primești niște vești proaste în prima parte a zilei, care te cam dau peste cap. Vei afla însă, mai spre seară, că lucrurile s-au rezolvat în cele din urmă. Asta te bucură nespus de mult.

Zodia Rac

Îți încerci norocul și îți asumi niște riscuri importante în această zi. Spre finalul intervalului, se va dovedi că ai luat decizia potrivită, pentru că instinctul nu te-a înșelat nici de această dată.

Zodia Leu

Stresul care te-a dat peste cap în ultima vreme își pune amprenta asupra ta în viața personală, dar și asupra relațiilor pe care le ai cu persoanele apropiate. Ai grijă, fiindcă poți să stârnești conflicte.

Zodia Fecioară

Unii nativi pot să plece într-o călătorie fizică, în timp ce alții se redescoperă pe sine. Își analizează dorințele și nevoile, urmând să corecteze lucrurile din viața lor care îi nemulțumesc.

Zodia Balanță

Apar niște dificultăți financiare din cauza problemelor cu plățile de la locul de muncă sau cu încasările din partea partenerilor de afaceri. Trebuie să mai ai puțină răbdare, se vor rezolva curând.

Zodia Scorpion

Aveai niște așteptări mult prea mari de la anumite persoane sau de la anumite situații. Nu ar trebui să te surprindă dezamăgirea pe care o resimți acum, fiindcă este perfect normal să se întâmple așa.

Zodia Săgetător

Îți este dor de niște prieteni mai vechi cu care nu ai mai ținut legătura de multă vreme. Chiar dacă ei nu ți-au mai scris, ai decis să faci tu primul pas și să îi tragi de mânecă.

Zodia Capricorn

Vremea de afară te cam indispune, așa că te concentrezi mai greu pe ceea ce ai de făcut în următoarea perioadă. Chiar și așa, încerci să rezolvi cât mai multe lucruri cu putință până spre seară.

Zodia Vărsător

Ai un simț al umorului care nu este înțeles sau apreciat de toată lumea, dar care te face să te bucuri de lucrurile mărunte chiar și atunci când treci prin clipe mai puțin plăcute.

Zodia Pești

Iubirea pe care o primești din partea persoanelor dragi te ajută să îți vindeci niște răni mai vechi în această perioadă. Simțeai nevoia de căldură, dragoste și afecțiune, iar dorința îți este îndeplinită.


Distribuie