• Home
  • Actualitate
  • Au apărut noi imagini cu casa în care locuiește Monica Gabor cu Mr Pink. Doar în filme mai vezi așa ceva

Au apărut noi imagini cu casa în care locuiește Monica Gabor cu Mr Pink. Doar în filme mai vezi așa ceva


Au apărut noi imagini cu casa în care locuiește Monica Gabor împreună cu Mr Pink, dar și copiii pe care-i au cei doi din relațiile anterioare. Somptuoasa vilă este situată în Malibu, Los Angeles, pe Maple Drive. Nu în ultimul rând, milionarul chinez a făcut orice ca Monica Gabor să se simtă ca acasă.

Monica Gabor locuiește într-o vilă de lux din Los Angeles alături de Mr Pink, fiica ei, Irina, dar și fiul milionarului, Anthony. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat la un moment dat imagini cu casa în care stă în Statele Unite ale Americii.

Noi imagini cu casa în care locuiește Monica Gabor cu Mr Pink

De mai bine de 10 ani, Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a început o viață nouă după divorțul de Irinel Columbeanu. Fostul fotomodel l-a cunoscut în urmă cu mai mulți ani pe Mr Pink, un afacerist chinez, iar în prezent formează un cuplu. Cei doi locuiesc într-o vilă spectaculoasă în Malibu, Los Angeles.

Monica Gabor duce o viață de lux în SUA alături de Mr Pink, fiica ei, Irina, dar și Anthony, fiul afaceristului chinez dintr-o căsnicie anterioară. În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat pe rețelele de socializare imagini cu casa în care locuiește în Malibu. Vila este situată pe Maple Drive, stradă devenită celebră după uriaşul succes al serialului „Beverly Hills 90210”. Fostul fotomodel mărturisea că Mr. Pink a făcut orice ca să o facă să se simtă ca acasă.

„A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar”, spunea Monica Gabor în urmă cu ceva timp.

Monica Gabor se ocupă de curățenia vilei

Casa din Malibu are un living foarte mare și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, bar, pereți de sticlă, dar și o piscină exterioară. De asemenea, la subsol, vila lui Mr Pink are o vinotecă mare.

„Suntem foarte cu picioarele pe pământ. Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi… sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele”, a declarat vedeta.

Cu un living spectaculos, echipat cu o scară interioară grandioasă, vila reprezintă o afirmare a rafinamentului și confortului. Dotările de excepție includ o sală pentru saună și SPA, o piscină în aer liber ce aduce un strop de relaxare și o vinotecă impresionantă la subsol, gândită pentru pasionații de vinuri fine.

Mr Pink s-a implicat personal în amenajarea vilei, selectând piese de mobilier de cea mai înaltă calitate și punând un accent deosebit pe detaliile de design interior.


Distribuie