• Home
  • Actualitate
  • Băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță a plecat de acasă

Băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță a plecat de acasă

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul de la noi, fiind căsătoriți din 2008.

Celebra cântăreață și prezentatorul de la Pro TV au împreună doi copii, David (11 ani) și Eva (7 ani).

Aceștia sunt obișnuiți să petreacă foarte mult timp împreună, însă, de data aceasta, trebuie să stea despărțiți pentru o perioadă.

Andra și Cătălin Măruță au o relație foarte apropiată cu cei doi copii ai lor, David și Eva. Petrec mult timp împreună și rar îi vezi despărțiți. De curând, Eva a fost zile bune în platoul emisiunii moderatorului de la Pro TV, unde i-a lăsat mască atât pe invitați, cât și pe telespectatori. Pe de cealaltă parte, David a ales să plece în cantonament, la fotbal, cu colegii lui, fapt care a pus-o pe gânduri pe cunoscuta artistă, căci ar fi pentru prima dată când David pleacă de acasă pentru o perioadă așa lungă.

David Măruță face fotbal la una dintre grupele de copii și juniori ale Academiei Rapid. Fiul celor două vedete de la Pro TV a plecat într-un cantonament centralizat. La plecare au venit și părinții și sora sa, Eva, pentru a-și lua la revedere. Andra a postat un filmuleț pe contul său de TikTok, alături de mesajul: „Crește băiatul meu! David pleacă în primul cantonament”.

Ce spunea Andra Măruță despre un al treilea copil

Andra Măruță stârnise un val de controverse, în mediul online, după apariția unor imagini în care părea că este însărcinată. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, după cum ne dezvăluia jurata de la Românii au Talent.

“Nu, nu sunt însărcinată și sunt sinceră. Tocmai pentru a nu da curs speculațiilor, vă asigur că acesta este adevărul. Nu aș putea să mint vreodată în legătură cu așa ceva. Chiar nu sunt însărcinată, am pus doar câteva kilograme în plus, recunosc”, mărturisea artista, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Mai mult decât atât, Andra spunea, acum ceva vreme, pe Instagram, că Eva și David mai vor un frate sau o soră, însă cântăreața susține că ea și Cătălin nu au în plan acest lucru: „Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu!”.


Distribuie