• Home
  • Actualitate
  • Băiatul cel mic al lui Reghe îi seamănă leit antrenorului. Liam pare tras la indigo

Băiatul cel mic al lui Reghe îi seamănă leit antrenorului. Liam pare tras la indigo

Liam, băiatul cel mic al lui Reghe, îi seamănă leit antrenorului, astfel că multă lume spune că parcă ar fi tras la indigo. Cu toate acestea, copilul a luat și din trăsăturile frumoase ale mamei sale, mai ales în ceea ce privește ochii. Nu în ultimul rând, băiatul cel mic al lui Reghe va avea în curând un frățior, familia acestora mărindu-se cu încă un membru.

Reghe și Corina Caciuc par să aibă o viață lipsită de griji. În ciuda faptului că începutul relației lor a fost unul presărat de multă dramă și neînțelegeri, au reușit să fie împreună în continuare, în ciuda criticilor aspre primite din partea oamenilor.

Băiatul cel mic al lui Reghe îi seamănă leit antrenorului

Corina Caciuc se poate declara o mamă fericită. Liam, băiețelul în vârstă de 1 an pe care îl are împreună cu Reghe, îi seamănă leit antrenorului, așa cum observăm din cea mai recentă postare. Bruneta care se pregătește să devină mamă pentru a doua oară obișnuiește deseori să își țină fanii la curent cu cele mai grăitoare fotografii cu Liam, care crește pe zi ce trece.

În urmă cu un an și jumătate, micuțul Liam venea pe lume. Bucurie mare pentru Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, care au pus bazele unei familii frumoase. Însă, în pofida asemănării cu tatăl său, băiețelul aduce foarte mult și cu mama lui. Copilul a împrumutat din trăsăturile ei dar are și aceeași culoare a ochilor, de parcă ar fi trași la indigo.

Liam va avea un frățior

În urmă cu o lună, pe 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf și-a sărbătorit ziua de naștere. A fost, cu siguranță, cea mai frumoasă aniversare din viața lui, căci atât el cât și Corina au profitat de moment pentru a face un mare anunț: familia lor se mărește cu încă un membru.

Bruneta a dat această veste într-un mare fel, transmițând un mesaj pe tortul antrenorului: „1+1=4”, postând și hashtag-ul „bigbrother”, semn că îi mai face încă un moștenitor lui Reghe.

Cum s-au cunoscut Reghe și Corina Caciuc

La scurt timp după tumultoasa despărțire de Anamaria Prodan, antrenorul a fost prezent în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit că el și cea alături de care formează o nouă familie s-au cunoscut la o petrecere. El a remarcat-o, apoi a încercat să o contacteze.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună.

Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, spunea în urmă cu ceva vreme Reghe.


Distribuie