• Home
  • Actualitate
  • Băiețelul din imagine este acum un artist îndrăgit și face parte dintr-o trupă fondată în 1997

Băiețelul din imagine este acum un artist îndrăgit și face parte dintr-o trupă fondată în 1997

Laurențiu Duță se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi din țară, însă foarte puțini știu cum arăta în copilărie.

Cântărețul a decis să răspundă curiozităților prietenilor din mediul online și a publicat o imagine pe Instagram.

Laurențiu Duță se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi din țară, însă foarte puțini știu cum arăta în copilărie. Cântărețul a decis să răspundă curiozităților prietenilor din mediul online și a publicat o imagine pe Instagram.

Imaginea pe care a trasnformat-o rapid într-un clip cu ajutorul unui efect a strâns mai bine de 7 mii de vizualizări, peste 1.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea celor care îl apreciază pentru felul său. Mai mult decât atât, cântărețul a făcut în așa fel încât să le ofere celor 32 mii de urmăritori de pe Instagram un pupic din trecut.

„Un pupic din trecut. Eu la 13 ani! ”, a fost descrierea pe care a folosit-o.

Timpul a trecut, însă Laurențiu Duță și-a păstrat frumoasele trăsături, drept dovadă stă postarea sa.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească faptul că nu s-a schimbat prea mult și că era un copil foarte simpatic.

„Aceleași trăsături, nimic schimbat! Erai frumos atunci, iar acum ești la fel de frumos”, „Nu te-ai schimbat prea mult, ți-ai păstrat fața tânăra și adorabilă” sau „Doamne, ce îndrăgostită eram de tine ca mine alte zeci de mii de fete. Felicitări pentru tot ce faci.”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arăta.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .


Distribuie