• Home
  • Actualitate
  • Băutura minune pe care Sofia Vicoveanca o consumă înainte de culcare. Are beneficii uriașe pentru sistemul imunitar

Băutura minune pe care Sofia Vicoveanca o consumă înainte de culcare. Are beneficii uriașe pentru sistemul imunitar

Sofia Vicoveanca bea în fieacare seară, înainte de culcare, o băutură care îi aduce o multitudine de beneficii, printre care și întărirea sistemului imunitar.

Multe persoane apelează la diferite metode naturiste pentru a-și întări sistemul imunitar. Sofia Vicoveanca consumă la rândul ei, înainte de culcare, o băutură cu numeroase beneficii pentru organism.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit cum reușește să se mențină sănătoasă la 82 de ani. Aceasta a dezvăluit care esre remediul natural prin care își menține puternic sistemul imunitar și care o ajută atunci când este răcită sau răgușită.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, potrivit ego.ro.

Cântăreața a dezvăluit și cum ține răgușeala la distanță, având un remediu special și pentru asta.

„Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Aceasta are mare grijă de felul în care arată și spune că nu are voie să țină cură de slăbire, dar există o băutură pe care o bea zilnic și pe care o prepară acasă.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”, spunea ea, în urmă cu ceva timp.

Sofia Vicoveanca nu se ferește de grăsimi și își face toate poftele, dar mereu cu limită.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a adăugat aceasta.


Distribuie