• Home
 • Sănătate
 • Băutura-minune pentru sănătatea cardiovasculară – Un remediu natural pentru tensiune și colesterol

Băutura-minune pentru sănătatea cardiovasculară – Un remediu natural pentru tensiune și colesterol

Înainte de a apela la medicamente, poți încerca o rețetă tradițională Amish, o băutura-minune care reduce colesterolul și hipertensiunea. Obținută din ingrediente naturale cu proprietăți terapeutice, acest remediu este eficient în tratarea multor afecțiuni.

Ingrediente:

 • 1 lingură de suc de lămâie
 • 1 lingură de oțet de mere
 • 1 linguriță de miere
 • 1 cățel de usturoi ras
 • 1 bucată de ghimbir ras

Cum să pregătiți băutura:

 1. Puneți toate ingredientele într-un blender.
 2. Amestecați timp de 30 de secunde la viteză foarte mare.
 3. Strecurați lichidul.
 4. Puneți amestecul la frigider timp de 5 zile.

Mod de utilizare: Este recomandat să consumați băutura după cum urmează:

 • 1 lingură înainte de micul dejun dimineața
 • 1 lingură înainte de cină seara Nu ar trebui să depășiți 3 porții pe zi din acest remediu.

Băutura-minune pentru sănătatea cardiovasculară: Această combinație de ingrediente naturale are beneficii remarcabile pentru sănătatea cardiovasculară:

 1. Usturoiul: De mii de ani, usturoiul este folosit în tratarea numeroaselor afecțiuni. Studiile arată că persoanele cu hipertensiune arterială care au luat suplimente cu usturoi în fiecare zi, timp de cinci luni, au avut niveluri scăzute ale tensiunii arteriale. Usturoiul are puține reacții adverse și poate contribui la creșterea longevității.
 2. Lămâia: Sucul proaspăt de lămâie ajută la flexibilitatea vaselor de sânge, contribuind la scăderea tensiunii arteriale. De asemenea, conține cantități mari de vitamina B, care previne insuficiența cardiacă.
 3. Ghimbirul: Rizomul de ghimbir ajută la scăderea colesterolului, activând o enzimă responsabilă cu acest proces.
 4. Oțetul de mere: Are capacitatea de a echilibra pH-ul organismului și poate contribui la reducerea tensiunii arteriale.
 5. Mierea: Bogată în minerale precum calciu, potasiu și sodiu, precum și vitamine din complexul B, mierea luptă împotriva colesterolului crescut în organism.

Combinate, aceste ingrediente au efecte dublate asupra sănătății. Folosit ca remediu regulat, acest ceai natural poate fi o opțiune benefică pentru menținerea sănătății cardiovasculare. Înainte de a începe o astfel de cură, este întotdeauna recomandat să consultați medicul pentru a se asigura că acest remediu este potrivit pentru starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie