• Home
  • Actualitate
  • Bianca Drăgușanu a postat aceste imagini pe rețelele de socializare și un detaliu le-a sărit imediat tuturor în ochi

Bianca Drăgușanu a postat aceste imagini pe rețelele de socializare și un detaliu le-a sărit imediat tuturor în ochi

Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial. Blondina a început anul cu o serie de schimbări și se pare că nu contenește să-și surprindă fanii, continuând în același ritm. A renunțat de ceva vreme la cagulă și se arată tot mai mulțumită de cum arată fața ei, după operația de lifting facial, care a durat nu mai puțin de șapte ore. Iată ce schimbare de look și-a mai făcut acum.

Încă de la începutul anului, Bianca Drăgușanu anunța că are de gând să facă o serie de schimbări. Zis și făcut! A trecut aproape o lună de când blondina și-a făcut operația de lifting facial, intervenție ce a costat nu mai puțin de 11.000 de euro: „Eu aș vrea să-mi repar toată fața”. Iubita lui Gabi Bădălău a postat și imagini cu cea mai nouă schimbare de look.

Cum arată Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial

În urmă aproape o lună, pe 15 ianuarie, la cinci zile de la intervenție, Bianca Drăgușanu lua pe toată lumea prin surprindere când apărea cu cagulă și anunța că va fi nevoită să o poarte timp de două luni, cât durează recuperarea după noua intervenție estetică. Nu a mai durat mult, căci la câteva zile distanță s-a afișat fără aceasta, umflată, plină de vânătăi și chiar a îndrăznit să se filmeze apoi fără filtre de înfrumusețare, cu buzele învinețite.

În weekend, blondina a postat pe story noi imagini cu ea, la aproape o lună de la operația estetică de lifting facial. „Sunt așa fericită” , a scris vedeta în dreptul imaginilor.

Bianca Drăgușanu, despre acidul hialuronic din buze

Cu toate că anunțase și că are de gând să-și topească acidul hialuronic din buze, se pare că vedeta încă nu a făcut acest pas important, având în vedere ultimele imagini postate.

„Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o de peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare’Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?’, spunea ea recent.

Ce schimbare de look și-a mai făcut Bianca Drăgușanu

Seria schimbărilor nu se oprește aici! Cu toate că nu s-a sfiit nici să se afișeze cu părul natural, fără extensii, de data aceasta a postat imagini cu noile extensii. Duminică seara, blondina a avut întâlnirea cu foștii colegi de clasa a 12-a, când a fost atins tot subiectul operațiilor sale estetice.

„Reuniune de clasă, toți colegii mei din clasa a 12-a sunt aici. Dezbatem un subiect tabu, operațiile mele estetice și cât de reușite sunt ele”, a transmis Bianca pe story.

Bianca Drăgușanu, despre operația de lifting: „Inflamația a fost una uriașă!”

În urmă cu mai bine de o săptămână, pentru a le satisface curiozitatea celor care o urmăresc în online, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie din timpul operației de lifting, însă de dimensiuni mici.

„A trecut ce a fost mai rău, inflamația și durerile… Inflamația a fost una uriașă! Dacă o să vă arăt vreodată pozele, vă veți speria rău de tot. N-ați văzut așa ceva! În mod special pentru hateri, am filmat 7 ore intervenția și apoi procesul de vindecare care la mine a fost rapid, dar și inflamația exagerată. P.S: salvați poza și dați zoom„, a spus Bianca Drăgușanu.


Distribuie