• Home
  • Actualitate
  • Bianca Drăgușanu Se Implică În Politică! Furioasă, Vedeta O Ia Pe Urma Danei Budeanu: „Nimeni Nu Face Nimic”

Bianca Drăgușanu Se Implică În Politică! Furioasă, Vedeta O Ia Pe Urma Danei Budeanu: „Nimeni Nu Face Nimic”

Bianca Drăgușanu nu s-a mai putut abține! Blondina s-a săturat de ce se întâmplă în România și a explodat. Vedeta și-a spus părerea despre numeroasele probleme din țară, dar și despre președintele Klaus Iohannis. Îi dă dreptate Danei Budeanu și critică dur oamenii de la conducere.

Bianca Drăgușanu, tot mai interesată de politică
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Vedeta se bucură de un succes formidabil și de o mulțime de fani, care o iubesc pentru felul ei de a fi și aparițiile interesante din public.

Este foarte activă în mediul online, unde le vorbește tuturor despre ce mai este nou în viața ei. De data aceasta, însă, blondina a publicat mai multe story-uri în care și-a exprimat nemulțumirile, care nu sunt deloc puține și nici mici.

Vedeta a mărturisit că este extrem de dezamăgită de ce se întâmplă în țara aceasta și, în prezent, de pregătirile pentru parada de 1 decembrie. Bianca Drăgușanu spune că nu vede rostul acestui eveniment și cu atât mai puțin antrenamentele de dinaintea acestuia, pe motiv că provoacă prea mult haos.

„Am și eu o nelămurire, să-mi spună și mie cineva, ce aduc bun paradele? Facem paradă de 1 decembrie, ia uite ce autostrăzi avem, ce locuri de parcare… Parada ca parada, dar ce aduce bun pregătirea pentru paradă? Ați văzut ce trafic e în București?”, a declarat vedeta.

Blondina a dezvăluit că are de gând să se implice mai mult în politică, deși înainte nu era deloc interesată de acest domeniu. Este foarte dezamăgită de cei aflați la conducere, de faptul că aceștia nu realizează nimic util și complică și mai rău situația.

„Abia aștept să vină alegerile. Eu, care n-am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maximum. N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta, care a fost ales și a lăsat ceva în urma lui”, a explica, nervoasă, Bianca Drăgușanu.

Blondina îi dă dreptate Danei Budeanu
Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate personaje din România. Vedeta își spune părerea ori de câte ori are ocazia despre tot felul de subiecte, dar mai ales politică. Mulți oameni o critică, dar la fel de mulți îi dau dreptate și susțin declarațiile sale, chiar dacă, uneori, sunt dure.

Și Bianca Drăgușanu i-a dat dreptate Danei Budeanu pentru toate criticile pe care le aduce la adresa acestui stat, susținând că a fi român deja nu este o mândrie. Consideră că România are prea multe probleme pe care ar trebui să se concentreze cei de la conducere, încât parada de 1 decembrie devine inutilă în fața acestora.

Află și: Bianca Drăgușanu a fost testată pentru droguri: ‘Poliția își face treaba’. Mesaj pentru Dorian Popa

Este extrem de nemulțumită de tot haosul provocat de pregătirile pentru paradă, de aglomerația din București, care acum este și mai mare din cauza acestor defilări. Își susține ideea și chiar i-a provocat pe internauți să facă un video în care să își spună părerea despre paradă, să le transmită un mesaj celor care o organizează, promițând că cele mai bune clipuri vor fi promovate chiar de ea.

„Dana Budeanu. Tot ce zice femeia asta asumată… jur că are dreptate! Trăim într-o țară în care să fii român nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce parada? Pentru ce aveți nevoie de pregătiri pentru paradă? Ce vreți să ne arătați, cât de rău stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai ales o dată?

Vreau să faceți un video în care să le spuneți ceva celor care se implică în paradă.”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a mai spus ce altceva o nemulțumește. Aceasta a ridicat problema denivelărilor pentru reducerea vitezei în apropierea trecerilor de pietoni, mărturisind că acestea sunt mult prea înalte și periculoase. Întâlnește multe bumpere în drumul ei zilnic și consideră că acestea îi pot distruge și mașina și îi pun în pericol sănătatea.

„Dacă tot veni vorba despre cât de frumos este să trăiești în București, ați văzut dealurile alea care s-au construit pe străzi, chestiile alea de dinaintea trecerilor de pietoni? Dacă nu ești atent și ai venit cu puțin mai multă viteza, poți să și zbori. Aeroport în toată regula”, mai spune Bianca.

Bianca Drăgușanu îl critică dur pe Iohannis
Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și l-a luat în vizor și pe Klaus Iohannis, căruia i-a adresat câteva cuvinte dure. Vedeta a mărturisit că mama ei este mare fan al președintelui, în timp ce ea nu îl apreciază deloc pe șeful statului, pe motiv că nu a aduc niciun beneficiu acestei țări.

Blondina a făcut și un atac subtil la adresa președintelui, precizând că acesta nu va mai câștiga următorul mandat. I-a recomandat, însă, să o ia pe mama sa alături de soția lui, ca să stea la bârfă, un alt apropo.

„Nu mai pot eu! Am făcut ceva? Vă transmit, domnule fost președinte, pentru că nu cred că o să mai fiți, că aveți o fană mare, maică-mea. Puteți să o luați să stea la bârfe cu nevasta”, evidențiază Bianca Drăgușanu.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. Prima reacție: „Mă privește doar pe mine!” EXCLUSIV

Blondina nu este deloc mulțumită de țara în care trăim și cu atât mai puțin de Capitală, unde nu mai poate suporta traficul infernal de zi cu zi. Celebra influenceriță spune că cei care conduc prin București pierd prea mult timp la volan, timp inutil, în care ar putea face cu totul altceva.

„Dacă trăiești în București, poți să-ți pierzi jumătate din viață în trafic. Stai efectiv, rupi Instagramul, TikTok-ul, și aștepți să treacă timpul. Se merge cu 2 km/h…”, a mai spus vedeta.


Distribuie