• Home
  • Actualitate
  • Cabral, bătut de un „urs” de 2,20 metri și 140 de kg: „I-am spart nasul și i-am umflat un ochi”! Detalii neștiute despre lupta vedetei PRO TV

Cabral, bătut de un „urs” de 2,20 metri și 140 de kg: „I-am spart nasul și i-am umflat un ochi”! Detalii neștiute despre lupta vedetei PRO TV

Ajuns la aproape 46 de ani, vârstă pe care o va împlini la începutul lunii octombrie, Cabral este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute vedete din România.

Născut în București, din mamă din Buzău și tată din Congo, Cabral nu este doar prezentator de televiziune la PRO TV, ci are și o poveste inedită de viață: în tinerețe a fost vicecampion european la kickboxing! Mai mult decât atât, el a practicat Tae Bo, fiind considerat unul dintre primii promoteri ai acestui gen de dans sportiv în țara noastră.

Puțini sunt însă cei care știu cum a ajuns Cabral să practice aceste două sporturi. Invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Cabral Ibacka i-a povestit jurnalistului Ioanițoaia cum a făcut primii pași în kickbox: Mircea, actualul soț al mamei lui, a fost antrenor de arte marțiale și s-a axat în primul rând pe antrenamentele de kickbox și thaibox.

Cum a luat bătaie Cabral în finală

Apoi, fostul luptător de kickbox a vorbit și cum a decurs finala, afirmând că a reușit să termine meciul în picioare!

„Am început direct cu lovitură din picior în săritură. Tehnică frumoasă, eficacitate nu. I-am dat-o direct în cap! Când m-am întors să văd ce i-am făcut, el a făcut «Hmmm»! Mama… ce fac eu cu ăsta? El n-ajungea cu piciorul la cap, ajungea la umăr, dar mă arunca doi metri jumate.

N-am abandonat și-am terminat meciul în picioare. Ăsta în meciurile avute înainte de finală a aruncat cu oamenii de colo-colo. Doamne ferește! Când s-a suit Nicu Așchie și-a văzut publicul că nu abandonez și nu pierd, în loc să țină cu neamțul lor, au început să țină cu jumulitul. I-am spart și eu nasul și i-am umflat un ochi. N-am plecat chiar rupt! Vârful carierei e o bătaie”, a spus amuzat Cabral Ibacka.


Distribuie