• Home
  • Actualitate
  • Călin Donca îl dă în judecată pe Dorian Popa: ”Nu mă voi opri aici! Vin după tine!”

Călin Donca îl dă în judecată pe Dorian Popa: ”Nu mă voi opri aici! Vin după tine!”

Călin Donca susține că l-a notificat deja pe Dorian Popa cerându-i daune materiale, însă antreprenorul susține că nu se va opri aici.

Călin Donca și Dorian Popa au fost, la un anumit moment, parteneri de afaceri, vloggerul investind în parcul cu panouri fotovoltaice ale celebrului antreprenor.

Cu toate acestea, relația lor de afaceri a luat o turnură neașteptată atunci când Donca a fost arestat sub acuzații de înșelăciune, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Dorian Popa s-a distanțat rapid de Călin Donca, afirmând că a suferit pierderi semnificative din cauza investiției sale în proiectul coordonat de Donca. Vloggerul a recunoscut public că regretă implicarea în afacerea cu panouri fotovoltaice și a subliniat că a avut de suferit financiar din cauza colaborării nereușite.

Călin Donca, eliberat recent și plasat în arest la domiciliu după trei luni de detenție, îl acuză acum pe Dorian Popa de defăimare.

Pe Youtube, acesta l-a amenințat atât pe Dorian Popa cât și pe cei care l-au defăimat că ”va veni după ei”.

”L-am notificat pe Dorian Popa cerându-i daune materiale, dar nu mă voi opri aici. După Dorian voi trece la următorul, apoi la următorul, apoi la următorul. Dacă ești unul dintre cei care a vorbit la adresa mea sau la adresa altei persoane și ai defăimat, crede-mă că vin după tine”, a spus Călin Donca pe Youtube.

”Dacă Dorian și-a permis să vă arate facturile pe care le-a plătit pentru panourile de pe casă, atenție, nu pentru cele din parcurile de fotovoltaice, am să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare cu care am decis să colaborez cu Dorian Popa dar și ordinul de plată, pentru a vă demonstra că a fost achitată.

Dragii mei, cum vi s-ar părea dacă ați veni la mine pentru a vă promova o afacere, iar după ceva timp să încep să vă denigrez acea afacere și, mai mult, video pentru care am fost plătit să vă promovez, să fie șters fără ca măcar să vă întreb ceva în acest sens?

Acuzațiile pe care mi le-a adus cum că aș fi păcălit pe cineva, întrebarea este cine pe cine a păcălit? Vreți să știți, de fapt, câți bani a investit Dorian Popa în parcul fotovoltaic? Îl las pe el să vă spună, dar ceea ce vă pot spune cu siguranță este că nu a investit nici 20.000, nici 24.000, nici 30.000 și nici 15.000, diversele sume pe care le-am văzut în social media cum că ar fi fost declarate de el”, a mai spus antreprenorul pe YouTube.


Distribuie