• Home
  • Sănătate
  • Când ficatul negru este plin de toxine, te îngrași, cu această băutură ficatul negru se curăță în 72 de ore

Când ficatul negru este plin de toxine, te îngrași, cu această băutură ficatul negru se curăță în 72 de ore

Când ficatul negru este plin de toxine, nu poate să-și îndeplinească corect funcțiile, astfel începe să acumuleze grăsime și corpul tău se îngrașă. Această băutură permite acestui organ foarte important, numit și “filtru al organismului”, să se odihnească și să se curețe în doar câteva zile.

Când ficatul negru este supraîncărcat și începe să acumuleze grăsime și toxine în el însuși, oamenii de obicei nu iau în considerare faptul că ficatul negru curat este, probabil, cel mai important factor care determină dacă poți slăbi sau nu.

Dacă încercați să slăbiți și eforturile dvs. anterioare au fost fără succes, atunci încercați acest remediu și faceți o detoxifiere completă a ficatului. Beți această băutură timp de 3 zile și curățați-l de toate substanțele care îl încarcă și îi îngreunează munca.

Deoarece această băutură este un diuretic destul de puternic, se recomandă să nu o beți mai mult de trei zile. Pentru cele mai bune efecte, trebuie să fie băută pe stomacul gol de trei ori pe zi, jumătate de oră înainte de mesele principale.

Evitați mesele grele în timpul acestor 3 zile în care efectuați tratamentul. Mâncați alimente proaspete și sănătoase pentru a ușura detoxifierea ficatului și pentru a intensifica procesul de slăbire. Nu uitați să beți mai multă apă.

Ingrediente: 3 lămâi, 1 ceașcă de pătrunjel tocat, 5 tulpini de țelină, 6 cești de apă.

Mod de preparare:

Stoarceți sucul din lămâi, amestecați-l cu pătrunjelul tocat și țelina într-un blender și adăugați apă, amestecați bine. Beți 2 căni de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul durează 3 zile, apoi faceți o pauză de 7-10 zile și repetați tratamentul încă o dată.

Mai jos sunt detaliate și alte informații și recomandări despre cum să vă mențineți ficatul sănătos și să îmbunătățiți funcțiile sale:

Boala ficatului gras este o afecțiune foarte comună. Aceasta apare datorită acumulării de reziduuri grase în jurul organului în sine, ceea ce provoacă perturbarea funcțiilor de bază ale organelor și provoacă inflamații.

Boala ficatului gras poate fi tratată printr-o dietă adecvată și schimbarea obiceiurilor de viață. Citind următorul articol, veți afla mai multe informații despre acțiunea lămâii, parilor și căpșunilor asupra ficatului gras:

Lămâia pentru curățarea ficatului gras

Beti o cană de apă minerală amestecată cu suc de lămâie în fiecare zi și ajutați-vă foarte repede în tratamentul bolilor de ficat gras. Lămâia este o ingredientă excelentă pentru detoxifiere, bogată în vitamina C și acid citric. Dar cel mai bine păstrat secret al lămâii până acum este că este un ajutor în digestia rapidă și eficientă a hranei din stomac.

Astfel, procesul dvs. de digestie a alimentelor este mult mai simplu și mai eficient. Până acum, lămâia este o armă puternică care stimulează digestia sănătoasă și protejează ficatul dvs. cu acidul pe care îl conține.

Perele sunt nu numai delicioase și dulci, ci și o fructe minunate. Perele sunt un ingredient ideal în dietele pentru a pierde în greutate, deoarece conțin o cantitate mare de apă și vă oferă energie.


Distribuie