• Home
  • Actualitate
  • Carmen Harra, noi previziuni despre viitorul omenirii: „În următorul an, care e influențat de cifra 9, pericolul ca omenirea să intre într-un război mai mare este de 95%”

Carmen Harra, noi previziuni despre viitorul omenirii: „În următorul an, care e influențat de cifra 9, pericolul ca omenirea să intre într-un război mai mare este de 95%”

Clarvăzătoarea a făcut o nouă serie de previziuni cu privire la soarta omenirii, în contextul în care conflictele armate se extind în tot mai multe colțuri ale lumii.

Harra previzionează, de asemenea, că va apărea și o altă formă de virus care va afecta populația.

Carmen Harra spune că, dacă războiul din Ucraina nu se va încheia în acest an, la anul pericolul ca războiul să se extindă este de 95%.

„Dacă intrăm în următorul an încă în război, care e influențat de cifra 9, pericolul ca omenirea să intre într-un război mai mare este de 95%. Este absolut de speriat. Vedem că Putin își pierde din forță, Rusia e din ce în ce mai decimată, poporul rus e din ce în ce mai speriat, toată situația economică este în totală prăbușire, cu viteza luminii.

Un război nu ne ajută, creează o lecție karmică. Omenirea trebuie neapărat să pună sfârșit războiului și cumva, până la sfârșitul anului, ceva miraculos o să se întâmple. Eu cred că se va întâmpla, pentru că incidența cifrei 7 marchează destinul lui Putin”, a explicat Carmen Harra în emisiunea Online Story, potrivit wowbiz.ro

Carmen Harra, previziuni pentru România: „Vom fi luați prin surprindere din multe puncte de vedere”

Referitor la viitorul României, Carmen Harra spune că țara noastră va avea parte de multe surprize, unele plăcute, dar și multe neplăcute.

„România se confruntă cu foarte multe schimbări de atmosferă. Vom fi luați prin surprindere din multe puncte de vedere. Habar n-au românii ce îi așteaptă. Vor fi foarte multe greve. Ele deja au început să se declanșeze, lumea își exprimă nemulțumirea prin proteste. România e ferită de cutremur, de secetă, vor fi mai multe ploi, schimbări de temperatură neașteptată, vor fi extreme. Se întâmplă schimbări planetare. Există o schimbare de bine în viitor, oricât de greu pare a fi asta, în următorii zece, douăzeci de ani. România e o țară care se regenerează, se va reintegra în anii următori.

Sistemul juridic, politic, se clatină. Este ceva foarte temporar, sistemul este într-o stare de decimare. Situația românilor este tare tristă. Oamenii vor pune mai mult mâna în buzunar, unde prea mai e nimic. Cine are vicii, e deja pe calea pierzaniei. Nu trecem peste asta încă vreo zece ani. Durează până se reclădesc sistemele”, a precizat Carmen Harra la WOWnews.


Distribuie