• Home
  • Actualitate
  • Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel: „Acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la bunica”

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel: „Acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la bunica”

Monica Anghel a devenit proprietara unui conac în urmă cu 7 ani. Vedeta a achiziționat o clădire ce aparţinea unui producător muscelean de cherestea şi mobilier, în comuna Berevoești, județul Argeș. A renovat-o după bunul plac, iar astăzi cazează turiști din toată lumea.

Pensiunea este situată la 5 kilometri de satul Gămăceşti. Proprietatea din Argeș are ieşire și la râul Bratia. Conacul are 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, TV, radio, internet. Cei care vor să petreacă un sejur de șase nopți la conacul Monicăi Anghel sunt nevoiți să scoată din buzunar suma de 1.500 de lei, iar micul dejun este inclus. Prețul cazării este pentru o familie cu un copil. De asemenea, prețul pentru o noapte de cazare este de 280 de lei, conform site-urilor pentru turism.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel: „Acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la bunica”
„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba, a povestit Monica Anghel acum ceva timp.

Tatăl ei este cel care se ocupă de pensiune. „Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei, a declarat Monica Anghel.

Actrița de la Kanal D a renovat pensiunea cu fonduri europene nerambursabile pentru turism.

„Este o zonă de vis, acolo băiețelul meu se bucură de frumusețea naturii. Fiul meu (în vârstă de 10 ani), se bucură de toți gușterii. A muls și capra pentru prima dată. De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru că Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie să crească toți copiii“, a spus Monica Anghel la „Vorbește lumea.


Distribuie