• Home
  • Actualitate
  • Cât De Mare A Crescut Fiul Lui Pepe Și Al Yasminei Pascu. Ce Imagine Emoționantă A Publicat Artistul Cu Băiatul Lui

Cât De Mare A Crescut Fiul Lui Pepe Și Al Yasminei Pascu. Ce Imagine Emoționantă A Publicat Artistul Cu Băiatul Lui

Pepe și Yasmine Pascu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când a apărut fiul lor, micuțul Pepe. Artistul postează destul de des fotografii cu băiatul lui, iar de această dată a publicat o imagine emoționantă. Iată cât de mare a crescut fiul celor doi!

Cât de mare a crescut fiul lui Pepe și al Yasminei Pascu. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a publicat o imagine specială cu băiatul lui. Iată cum l-a surprins artistul pe micuțul Pepe!

Cât de mare s-a făcut fiul lui Pepe și al Yasminei Pascu

Pepe poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes în domeniul muzical și al televiziunii. Din fosta căsnicie, celebrul cântăreț are două fete, iar alături de actuala parteneră are un băiețel de un an și jumătate.

Artistul se mândrește cu băiatul lui, iar recent a postat o imagine emoționantă cu acesta. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, prezentatorul de la Te cunosc de undeva a publicat o imagine cu băiatul lui, care era așezat aproape de brad, iar alături de postare a scris și un mesaj, unde a menționat faptul că micuțul Pepe îl va prinde pe Moș Crăciun în acest an.

„Anul ăsta o să-l prind pe Moș Crăciun… nu dorm. Anul trecut eram prea mic”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cum își va petrece artistul sărbătorile de iarnă

În urmă cu câteva săptămâni, în exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Pepe a vorbit despre cum își va petrece sărbătorile de iarnă. Artistul a mărturisit că vrea să se bucure de sezonul rece, astfel că nu va fugi în zone cu temperaturi calde.

Mai mult decât atât, prezentatorul de la Te cunosc de undeva a spus că el și familia lui vor merge la munte atât în luna decembrie, cât și în prima lună din anul 2024.

„Nu doar în ianuarie, chiar și în decembrie mai fugim 2-3 zile pe la munte. Probabil și în ianuarie la fel, poate plecăm și din țară. La căldură nu, facem sărbătorile de iarnă și fugim la noi, undeva unde e zăpadă”, a precizat cântărețul atunci.


Distribuie