• Home
  • Actualitate
  • Cătălin Scărlătescu dă replica Antenei 1. De când nu şi-au primit banii cei trei chefi: “Visează cai verzi pe pereţi. Noi i-am făcut mari”

Cătălin Scărlătescu dă replica Antenei 1. De când nu şi-au primit banii cei trei chefi: “Visează cai verzi pe pereţi. Noi i-am făcut mari”

După o lungă perioadă de tăcere, Cătălin Scărlătescu dă replica Antenei 1. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a făcut declarații tranșante, dezvăluind și faptul că el și ai săi colegi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ar mai avea de primit bani de la televiziunea cu care au întrerupt colaborarea și cu care pare că sunt în război.

Cătălin Scărlătescu, replică dură pentru Antena 1

Nu mai este niciun secret că între foștii jurați de la „Chefi la cuțite” și Antena 1 s-a declarat război, lupta ducându-se în instanță. După o lungă perioadă de tăcere, Cătălin Scărlătescu a decis că a venit momentul să dea replica postului TV.

După ce au fost chemați în fața judecătorilor pentru întreruperea contractului, chefii au hotărât să dea și ei Antena Group în judecată. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București, în data de 6 martie 2024.

„Visează cai verzi pe pereți”

Celebrul chef a dezvăluit că el și cei doi colegi ai săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, nu au fost plătiți pentru sezonul 12 al show-ului culinar. Cei trei au decis să își facă dreptate în Justiție, dând în judecată postul Antena 1 pentru sumele datorate.

„Este foarte simplu. Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții.

După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit Cancan.

„Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare”

Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a vorbit și despre planurile sale de viitor, punctând că există viață și după întreruperea colaborării cu postul. Mai mult, a ținut să sublinieze că „nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare”.

„Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating.

Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.


Distribuie