• Home
  • Actualitate
  • Câți bani au făcut Eva Măruță în “Tati part-time” la o lună de la lansare. Câți oameni au văzut filmul. Cifrele sunt uluitoare!

Câți bani au făcut Eva Măruță în “Tati part-time” la o lună de la lansare. Câți oameni au văzut filmul. Cifrele sunt uluitoare!

La doar 8 anișori, Eva Măruță a reușit să împartă țara în două după ce a debutat ca actriță în Tati part-time, pelicula în care joacă alături de Alex Bogdan. A trecut o lună de când filmul e în cinematografe și lumea încă vorbește despre el. Iată câți spectatori a avut și ce încasări fabuloase a strâns!

Comedia „Tati part-time”, cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în rolurile principale, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după patru săptămâni de la debut. În săptămâna 22-28 ianuarie, filmul regizat de Letiţia Roşculeţ a fost văzut în sălile de cinema de 25.313 de spectatori şi a strâns 683.790 de lei.

În total, de la lansarea în cinematografe, pelicula care a stârnit atâtea controverse în jurul Evei Măruță, despre care specialiștii au zis că joacă impecabil, a fost vizionată de 340.789 de oameni. Până în prezent, lungmetrajul are venituri totale de 9 milioane de lei (2 milioane de dolari), potrivit datelor Cinemagia. Mai exact, 9.159.242 lei.

Acești bani nu au intrat însă în conturile familiei Măruță, căci aproximativ 60% dintre încasări merg către cinematografe, iar diferența se împarte între distribuitori și producători.

„Tati part-time” este un film privat, care a fost gândit de la început cu și pentru Eva Măruță, după cum a povestit Cătălin Măruță, la Europa FM:

“Este un proiect privat: nu are absolut nicio treabă cu nepotismul. Este un proiect privat. Este un film care a fost gândit pentru Eva. Producătorii – cei de la Vidra Production – m-au sunat și mi-au spus «Uite, avem în cap un film cu un copil și vrem să facem acest film dacă accepți ca Eva să joace în filmul nostru». A fost gândit – de Matei Dima și de Letiția Roșculeț, regizoarea – un film cu un copil, cu Eva în capul lor de la început. Pentru că ei o urmăriseră pe online, pe rețelele de socializare și au zis «Uite, avem în cap un film cu un copil și vrem să facem acest film dacă accepți ca Eva să joace în filmul nostru».

Cifrele „Tati part-time” după primele patru săptămâni în cinematografe

Săptămâna 1-7 ianuarie: 144.754 de spectatori și încasări de 4.224.699 lei

Săptămâna 8-14 ianuarie: 86.153 de spectatori și încasări de 2.202.912 lei

Săptămâna 15-21 ianuarie: 55.468 de spectatori și încasări de 1.445.385 lei

Săptămâna 22-28 ianuarie: 54.414 de spectatori și încasări de 1.286.245 lei

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariţia Mayei (Eva Măruţă), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deşi nu se pricepe deloc cu copiii. Viaţa lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”.

Filmul este regizat de Letiția Roșculeț, care își face astfel debutul în regia de lungmetraj, iar scenariul este scris în colaborare cu Matei Dima, care semnează genericul și în calitate de producător al comediei, alături de Lucian Ștefan și Alexandra Hash.

Filmările pentru „Tati part-time” au început pe 2 septembrie, s-au încheiat pe 3 octombrie, iar filmul a intrat în cinematografe din 2 ianuarie. În distribuție se regăsesc și alți actori talentați, precum Mihaela Teleoacă, Alexandru Ion, Raluca Aprodu, Doina Teodoru, George Ivașcu, Nelu Cortea.


Distribuie