• Home
  • Actualitate
  • Câți bani câștiga Monica Gabor din reality show-ul cu Irinel Columbeanu. Suma era una considerabilă

Câți bani câștiga Monica Gabor din reality show-ul cu Irinel Columbeanu. Suma era una considerabilă

Toate femeile care au avut o relație cu Irinel Columbeanu au avut parte de un mare câștig financiar însâ, lumea se întreabă câți bani câștiga Monica Gabor din reality show-ul pe care l-a avut în urmă cu mai mulți ani.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost unul dintre cele mai discutate cupluri din lumea showbiz-ului. Relația lor a stârnit multe controverse, în special din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei. Chiar și acum, după atâția ani de la despărțire, fanii încă sunt curioși să afle detalii despre relația lor.

Din cauza diferenței de vârstă, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au devenit subiectul principal al știrilor. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, iar afaceristul însuși a declarat că a fost dragoste la prima vedere între ei.

Câți bani câștiga Monica Gabor din reality show-ul cu Irinel Columbeanu

Cei doi au avut o căsnicie fericită și împreună au adus pe lume o fiică minunată, care în prezent locuiește cu mama ei peste Ocean. Deși despărțirea lor nu a fost una amiabilă, acum au o relație civilizată.

Între timp, Irinel Columbeanu a publicat o carte în care a dezvălui multe aspecte din viața sa. Fostul afacerist a vorbit despre prima lui întâlnire cu Monica, începutul relației lor, nunta, nașterea și botezul fiicei lor. În plus, în cartea s-au discutat și subiecte precum contractul cu B1TV pentru reality-show-ul „By Monica Columbeanu”,  propus de Bobby Păunescu atât lui, cât și Monicăi Gabor.

Se pare că în fiecare săptămână, în contul Monicăi Gabor erau depuși 5000 de euro. Timp de 15 săptămâni, cei doi au fost filmați încontinuu, atât în țară, cât și în străinătate, iar emisiunea a avut un succes remarcabil.

„By Monica Columbeanu”, un show nemaivăzut

„By Monica Columbeanu” a fost primul reality show de acest gen din România. O echipă de filmare i-a însoțit pe cei doi soți timp de 15 săptămâni fără întrerupere, atât în țară, cât și în străinătate, pentru primul sezon. , Monica avea doar 18 ani. Calculând simplu, pentru cele 15 săptămâni de filmare, Moni ar fi primit suma de 75.000 de euro.

“Deoarece ideea era să o facă pe Monica conștientă de faptul că are o sursă de venit prin muncă, mai întâi îi făcu o firmă cu numele ei de-atunci (putea fi schimbat eventual după cununie), și acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune, de 5.000 de euro pe săptămână.

Emisiunea urma să se numească, și o indica pe Monica pe numele ei de fată ca realizator. Fiecare episod ținea o oră, se difuza marți seara de la ora 20:00, și reluările în celelalte zile de la 17:00, totul urmând să înceapă în ultima săptămână a lunii aprilie.

Nu exista niciun scenariu făcut anterior filmărilor, pe care ei să fie nevoiți să îl respecte, și niciun program fix al filmărilor. Libertatea era deplină”, a marturisit Columbeanu în carte, conform Cancan.

Monica Gabor a divorțat de Irinel Columbeanu după ce în perioada în care au fost căsătoriți aceasta a câștigat bani frumoși din reality show-ul avut la B1Tv.


Distribuie