• Home
  • Actualitate
  • Câţi bani câştigă Tavi Clonda, soţul Gabrielei Cristea: „Aproape la fel de mult ca mine. Eu mi-am permis să pierd 1 milion de euro”

Câţi bani câştigă Tavi Clonda, soţul Gabrielei Cristea: „Aproape la fel de mult ca mine. Eu mi-am permis să pierd 1 milion de euro”

Gabriela Cristea a recunoscut, de curând, că mereu a stat bine la capitolul bani și nu a dus lipsă de nimic. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a spus adevărul și despre soțul ei. Cât câștigă, de fapt, celebrul artist Tavi Clonda și cum își împart cei doi cheltuielile în casă.

Câți bani câștigă soțul Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de aproximativ 10 ani. La început, nimeni nu le-a dat prea multe șanse și mulți credeau că artistul stă cu ea pentru faima și banii pe care îi câștigă.

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul în podcastul lui Cătălin Măruță și a făcut dezvăluiri neașteptate. Printre altele, vedeta a dezvăluit că mereu a avut venituri surprinzătoare și a dat de înțeles că nici acum nu o duce deloc rău.

Prezentatoarea a ținut să precizeze, însă, că și soțul ei are venituri aproape la fel de mari ca ale ei. Tavi Clonda se bucură și el de mare succes, ceea ce îi aduce câștiguri frumoase în fiecare lună.

Astfel, cei doi își pot împărți cheltuielile fără probleme. În timp ce prezentatoarea plătește telefonul, gazele și factura la curent, artistul se ocupă de apă, precum și costurile celor mici de la grădiniță și școală. Astfel, banii sunt la comun și nu țin socoteala cine cheltuie mai mult.

„Banii vin în casă și sunt folosiți pentru noi, ca familie. Tavi câștigă aproape la fel de mult ca și mine. (…) Noi ne-am împărțit treburile, dar nu din punct de vedere financiar, ci mai degrabă să nu ne aglomerăm cu treburile.

Eu plătesc telefonul, gazele și lumina, iar el plătește apa, grădinița și școala fetelor. Nu am făcut socoteala că unul plătește mai mult sau mai puțin”, a dezvăluit vedeta la podcastul lui Cătălin Măruță.

Când a aflat Tavi Clonda ce salariu are prezentatoarea

Mulți au crezut că Tavi Clonda a ales să fie cu Gabriela Cristea pentru faptul că era faimoasă și avea bani. Diferența de vârstă dintre ei a alimentat și mai mult zvonurile, dar situația nu a fost deloc așa.

Au trecut mai bine de 10 ani de când au ales să formeze un cuplu, iar Gabriela a ținut să le dea peste nas tuturor. Vedeta a mărturisit că soțul ei a aflat târziu de sumele pe care le câștigă lunar.

Mai exact, Tavi Clonda a aflat cu cât era plătită soția lui abia după căsătorie. Nu au avut o discuție special pe acest subiect, ci din întâmplare a auzit ce sume primea pe atunci Gabriela Cristea.

„Vorbim despre carierele noastre, dar nu ne punem niciodată pile. Ne sfătuim. În același timp, el este un pic mai naiv decât mine, dar eu și mai «rodată». Îmi aduc aminte că el a aflat câți bani câștig eu cam după… eram deja căsătoriți.

Eram căsătoriți și el nu știa cât câștig eu. Și ce crezi?! A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere. Atunci a aflat cât câștig”, a spus vedeta La Măruță.

Cei doi se înțeleg de minune și au o familie frumoasă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au ridicat împreună casa la care au visat mereu, au decorat totul după bunul plac și se bucură acum de tot ce au construit împreună.

Formează o echipă perfect atât acasă, cât și în plan profesional. Sunt implicați împreună în mai multe proiecte și au pus și bazele mai multor afaceri de când s-au cunoscut, semn că sunt compatibili din toate punctele de vedere.

De ce a divorțat Gabriela Cristea de Marcel Toader

Gabriela Cristea spune că nu a avut deloc un mariaj fericit cu Marcel Toader. Dacă la începutul relației era ceva mai bine, după două săptămâni de la căsătorie și-a dat seama că era lângă omul nepotrivit.

Când un prieten a sunat-o să o felicite pentru nuntă, acesta a avut o ieșire la care prezentatoarea nu se aștepta. Era un bărbat foarte gelos și devenise și violent cu proaspăta lui soție, dar Gabriela Cristea a decis să meargă mai departe chiar și așa.

„Primul semn l-am avut după două săptămâni după ce ne-am căsătorit. Îmi aduc aminte că m-a sunat un prieten și eu am pus telefonul pe speaker și omul m-a sunat să mă felicite pentru căsătorie.

Atunci a avut prima criză cu cine e ăsta, cum își permite și atunci ar fi trebuit să mi se aprindă beculețul. Încet, încet relația a început să se deterioreze din ce în ce mai grav”, spune vedeta.

Gabriela Cristea spune că muncea foarte multe, era epuizată, în timp ce Marcel Toader stătea acasă și se gândea cum să îi fure toți banii. La final, i-a cerut, din senin, să plece din casa în care locuiau împreună și a lăsat-o cu toate conturile goale, fără ca ea să mai poată recupera vreun ban.


Distribuie