• Home
  • Actualitate
  • CE AVERE ARE MONICA TATOIU. VEDETA A RECUNOSCUT CĂ ESTE MILIONARĂ

CE AVERE ARE MONICA TATOIU. VEDETA A RECUNOSCUT CĂ ESTE MILIONARĂ

După toate aparițiile pe care le-a avut în spațiul public, lumea a inceut să se întrebe ce avere are Monica Tatoiu. Vedeta se bucură de viața luxoasă, dar a plătit un preț destul de mare. Fiind foarte implicată în carieră și dorind să obțină câștiguri financiare, a neglijat copilul și a fost aproape să-și piardă familia.

Monica Tatoiu a admis că are o avere de milioane. Este una dintre cele mai faimoase femei de afaceri din țara noastră și a avut succes încă de la o vârsta fragedă.

Ce avere are Monica Tatoiu

Participând la un podcast, vedeta a discutat despre veniturile financiare pe care le obține în prezent, ca rezultat al eforturilor depuse în trecut, dar a dezvăluit și consecințele asociate acestui statut social important.

„Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el.

Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de  22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, că trebuie toți împușcați.”, a declarat Monica Tatoiu.

Prețul uriaș plătit de Monica Tatoiu

Monica Tatoiu crede că banii nu vin niciodată împreună cu fericirea și afirmă că a plătit un preț enorm pentru veniturile pe care le-a avut de-a lungul vieții. Vedeta menționează că încă primește frecvent reproșuri din partea fiului său, care îi spune că ar fi renunțat oricând la toate luxurile din lume pentru a petrece câteva momente alături de mama sa.

„Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează, dar l-am întrebat, jucăriile și școlile cine i le plătea? Dar îmi spune ‘Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara’, așa mi-a spus el.

Sunt milionară cu niște costuri. Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani. Până atunci, am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră și brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena.

Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme și tata a fost la fel, în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui.

Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect”, a mai mărturisit femeia de afaceri.

Monica Tatoiu are o avere demnă de invidiat dar, cu toate acestea, susține că banii nu vin niciodată împreună cu fericirea.


Distribuie