• Home
  • Actualitate
  • Ce diferență de vârstă este între Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii Power Couple 2024, de la Antena 1

Ce diferență de vârstă este între Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii Power Couple 2024, de la Antena 1

Miercuri, pe data de 13 martie 2024, emisiunea Power Couple și-a desemnat marii câștigători! Cel mai controversat cuplu din competiție, format din Sorin Gonțea și Daiana Anghel, a reușit să treacă cu brio peste toate probele. Cu toate că săptămâni întregi au ținut telespectatorii cu sufletul la gură, puțini știu care este, de fapt, diferența de vârstă dintre cei doi câștigători.

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, au devenit câștigătorii ediției Power Couple 2024! Cei doi au acceptat provocarea de a-și testa limitele în cadrul emisiunii de la Antena 1. Daiana Anghel, fostă prezentatoare TV, și Sorin Gonțea formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din România.

În finala de miercuri seara, două echipe finaliste, Radu Siffredi și Oana Matache, respectiv Daiana Anghel și Sorin Gonțea, s-au confruntat într-o luptă tensionată. Publicul a fost luat prin surprindere atunci când unul dintre cupluri a renunțat la proba decisivă. Radu Siffredi și Oana Matache au ales să pună punct parcursului lor din concurs, astfel Daiana Anghel și Sorin Gonțea fiind desemnați câștigătorii Power Couple 2024.

„Nu aș fi ajuns aici fără Daiana. Comoditatea mea m-ar fi făcut să mă opresc, la un moment dat. Când am văzut-o, ȋnsă, pe ea cât de mult ȋși dorește să meargă înainte și cât de motivată este să facem asta, mi-am zis că n-am cum să mă opresc, mușc din zidurile astea și nu mă opresc!”, a declarat Sorin Gonțea, după ce a câștigat concursul de la Antena 1.

„Acest trofeu reprezintă forţa și puterea noastră, echilibrul și faptul că nu renunţăm. Niciuna dintre probe nu a fost ușoară, bazată pe noroc sau neșansă. Acest trofeu ȋnseamnă si depășirea tuturor fricilor și panicilor mele. Am mai fi avut puterea să rezistăm niște etape, dacă ar mai fi urmat. Experienţa Power Couple și câștigarea acestui trofeu se adaugă la lucrurile importante pe care le-am realizat ȋn viaţă”, a dezvăluit și Daiana Anghel.

Ce diferență de vârstă este între Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Cei doi au format cel mai controversat cuplu de la Power Couple 2024

Daiana Anghel a fost prezentă pe micile ecrane ani de zile, însă soțul ei este mai puțin cunoscut publicului. Sorin Gonțea este un bucătar de renume în țara noastră, ocupându-se de realizarea meniurilor pentru diverse restaurante, inclusiv din București și alte orașe. Cei doi sunt căsătoriți din 2019, dar au o relație de peste 9 ani.

Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, relația lor este solidă. Daiana, influencer în domeniul frumuseții, a mărturisit că mariajul lor merge excelent.

„Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt. Noi nu putem spune că am avut o primă întâlnire romantică, pentru că ne știam de mai mult timp”, a declarat Daiana Anghel înainte de a intra în competiția Power Couple, de la Antena 1.

Sfârșitul lui 2020 a fost o perioadă dificilă pentru Sorin Gonțea. La acea vreme, câștigătorul Power Couple 2024 a suferit un infarct. Daiana Anghel a oferit fanilor detalii despre ceea ce a trecut exact partenerul ei de viață.

„Aveam planuri mari pe story cu voi, trebuia să vă postez și concursul cu cadouri, doar că va trebui să amânăm cam două zile, până pe poimâine, sper…So a făcut un infarct și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok…doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz…de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim…”, a povestit la acea vreme Daiana Anghel, într-o postare pe pagina sa de Instagram.


Distribuie