• Home
  • Actualitate
  • Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și soția lui, Raluca. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și soția lui, Raluca. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Mircea Radu este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune. Pe parcursul carierei sale, a fost sincer în privința modului în care și-a întâlnit partenera de viață și cum s-a înfiripat povestea lor de dragoste. A vorbit despre decizia de a se căsători la vârsta de 44 de ani și despre relația sa cu soția sa, Raluca, evidențiind armonia din cuplu.

Care este diferența de vârstă între Mircea Radu și soția sa

Raluca este o fire discretă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ea este alături de Mircea Radu de 11 ani și au împreună o căsnicie solidă, construită pe temelia dragostei, respectului reciproc și înțelegere.

Mircea și Raluca au împreună doi copii, o fată și un băiat, iar prezentatorul TV nu a ezitat să împărtășească de-a lungul timpului detalii despre căsnicia lor și despre dinamica relației cu mama copiilor săi.

„Atunci când pe stradă sau oriunde cineva îmi cere un autograf sau să facem o fotografie împreună, Raluca iese din cadru, este o femeie atentă și discretă. Respectă și înțelege lumea din care eu vin și toate regulile cu care aceasta vine la pachet„, a spus Mircea Radu acum ceva vreme.

Diferența de vârstă dintre cei doi însă a stârnit curiozitatea multora. Mircea Radu se apropie de vârsta de 56 de ani,iar soția sa, Raluca, este cu 20 de ani mai tânără, având 35 de ani. Ea este medic oncolog și se dedică cu pasiune atât rolului de mamă, cât și profesiei sale.

Mircea Radu și Raluca, împreună de mai bine de 11 ani

Mariajul lui Mircea cu Raluca a trecut cu brio testul și împreună au reușit să depășească toate obstacolele apărute pe parcurs. Deși a preferat întotdeauna discreția, el nu ezită să exprime aprecierea și admirația pe care le are pentru partenera sa de viață.

„Cred că o căsnicie e ca navigarea pe un ocean. Zic ocean și nu lac pentru că nu e nimic lin într-o călătorie în care la început sunt doi, apoi trei, în fine, câți copii are fiecare. Sunt tot felul de probleme, de unele auziseși, de altele nici nu-ți trecea prin cap că pot exista, atenția trebuie să fie distribuită, nimeni nu mai e de capul lui, toți sunt pentru unul și unul pentru toți. E o camaraderie frumoasă și tandră de la care copiii trebuie să ia exemplu, pentru a da mai departe copiilor lor. Cei 11 ani? Au trecut cu bine, navigăm, nu ne-am pierdut busola„, a mai spus Mircea Radu.


Distribuie