• Home
  • Actualitate
  • Ce etnie are, de fapt, Andra Măruță. Artista a lămurit toate zvonurile: „Păi cum să cânt așa frumos, dacă nu?”

Ce etnie are, de fapt, Andra Măruță. Artista a lămurit toate zvonurile: „Păi cum să cânt așa frumos, dacă nu?”

Andra Măruță este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de la noi din țară, bucurându-se de un succes colosal în cariera ei.

Pe lângă faptul că este o artistă foarte apreciată, aceasta este îndrăgită și pe micile ecrane odată cu fiecare apariție.

Este vedeta celor de la Pro TV, precum soțul ei, Cătălin Măruță. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului dacă Andra Măruță provine dintr-o familie de etnie și iată că de curând aceasta a ținut să lămurească lucrurile. Vedeta a recunoscut că talentul ei muzical nu este întâmplător. 

Andra Măruță se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, bucurându-se de un succes imens pe marile scene ale țării, dar și pe micile ecrane acolo unde are diverse apariții.

Gurile rele au aruncat cu zvonuri de-a lungul timpului referitoare la etnia soției lui Cătălin Măruță, însă au fost doar vorbe aruncate-n vânt.

Ei bine, după multă vreme cântăreața a decis să dea cărțile pe față și să vorbească despre familia ei. A recunoscut că are trei etnii și se mândrește cu acest lucru. Spre exemplu, bunica ei vorbea maghiară, iar Andra nu putea să comunice cu ea. Acum regretă, căci avea ocazia să învețe altă limbă.

„Andra: Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă.

Bobonete: Ai ceva?

Andra: Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă”, a povestit aceasta în podcastul lui Mihai Bobonete.

Nicole Cherry, despre etnia ei

Nicole Cherry este una dintre artistele care se mândrește cu faptul că mama ei este de etnie romă, iar tatăl român. Cântăreața susține că cei de etnie romă sunt foarte talentați atunci când vine vorba despre muzică.

„Există şi oameni de etnie romă care sunt foarte talentați. Nu trebuie să discriminăm. Mama mea este de etnie romă şi tatăl meu român. Atât mama, cât şi tatăl meu chiar dacă au etnii diferite, nu contează. Eu mă mândresc şi consider că sunt specială prin asta. Nu văd nimic rău în asta”, spunea aceasta.


Distribuie