• Home
  • Actualitate
  • Ce făcea Cătălin Măruță când era adolescent, după ce plecau părinții lui de acasă

Ce făcea Cătălin Măruță când era adolescent, după ce plecau părinții lui de acasă

Cătălin Măruță este unul din personajele care sunt pe micile ecrane de mult timp. El a rușit să scrie istorie în televiziune și să se mențină mereu în top și în inimile telespectatorilor.

Cătălin Măruță și-a început carierea în televiziune acum mult timp, la TVR, cu emisiunea „Tonomatul DP 2” și de atunci a rămas în acest domeniu. În prezent este unul dintre liderii de audiență de le ProTv, emisiunea lui fiind de mult timp în grila de programe. (CITEȘTE ȘI: EVA MĂRUȚĂ L-A DAT DE GOL PE TATĂL EI: „VREI SĂ TE PUPI CU ANCA SEREA PE BUZE?” CUM A RĂSPUNS CĂTĂLIN MĂRUȚĂ)

Deși studiile lui nu au treabă cu profesia pe care a ales-o, Cătălin Măruță a știut mereu că aceasta este adevărata lui vocație. Într-un interivu acordat pentru Viva.ro, el povestește despre cum a știut că este bun la asta. „Acum trăim vremuri mult mai bune, în care poți studia orice, în țară sau în străinătate.

Noi ne-am îndreptat spre domeniile în care se putea, chiar dacă simțeam că avem abilități în zona de comunicare, de producere de conținut. Eu mi-am dat seama că îmi place să lucrez cu oamenii, să fiu în mijlocul unui eveniment, să pun muzică și să fac atmosferă de pe vremea când eram elev și făceam petreceri în apartamente, când părinții nu erau acasă. Am fost DJ la radio, iar apoi m-a cucerit televiziunea.”, a declarat Cătălin

Cătălin Măruță la începutul carierei

În același interviu, Măruță își amintește cu nostalgie despre vremurile când se afla la TVR și încerca să realizeze prima lui emisiune. Acolo a fost locul în care s-a dezvoltat și a vazut toate secretele din spatele unui platou de televiziune.

„A fost o perioadă extraordinară, am avut o echipă de care sunt încă foarte atașat, și am făcut lucruri în premieră, depășind audiența medie a postului. Era o emisiune foarte vie, cu o energie incredibilă, provocam artiștii să fie foarte sinceri și foarte buni, să se ridice la standarde înalte, fără playback, fără întrebări pregătite înainte. Nu este diferit faptul că și acum, în emisiunea mea, cer de la invitații mei autenticitate, dar eram noi mai tineri, la început de drum, iar formatul era mai liber, îmi permitea să improvizez foarte mult.”, a povestit prezentatorul


Distribuie