• Home
  • Actualitate
  • Ce i-a spus părintele Vasile Ioana unei cunoscute jurnaliste în ziua căsătoriei. Nașii Armin Nicoară și Claudia Puican s-au distrat copios: „O dată pe săptămână să îți lași bărbatul la fotbal, să ne ierte Dumnezeu”

Ce i-a spus părintele Vasile Ioana unei cunoscute jurnaliste în ziua căsătoriei. Nașii Armin Nicoară și Claudia Puican s-au distrat copios: „O dată pe săptămână să îți lași bărbatul la fotbal, să ne ierte Dumnezeu”

Mădălina Lambrinoc, jurnalista de la Kanal D, s-a căsătorit și i-a avut ca nași pe Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican. Cununia religioasă a fost făcută de părintele Vasile Ioana. Acesta le-a dat câteva sfaturi mirilor după slujbă. Nașii au râs atunci când au auzit vorbele preotului.

„Primul tău lucru de făcut este să o faci pe ea fericită. Dacă te invită un prieten în oraș spui venim, nu vin. O dată pe săptămână să îți lași bărbatul la fotbal, să ne ierte Dumnezeu. Dacă tu îi zici să se ducă, se va duce cu drag. Dar asta înseamnă echilibru. O dată pe săptămână iese cu prietenele, tu ieși cu prietenii. E normal să avem o supapă în relație, dar măsură în toate.

Fericirea ta vine din starea ei de bine. Dacă ea e fericită, cu siguranță și tu ești fericit. Și al doilea sfat este că femeia este creată de Dumnezeu sensibilă. Ea aduce în familie dragostea. Atunci tu trebuie să întreți dragostea. Trebuie să o surprinzi cu un parfum bun, o plimbare la Paris, o floare. Eu o cunosc pe Mădălina și este greu de surprins, însă ai lângă tine o femeie fabuloasă. O femeie strălucește în ochii bărbatului ei”, au fost cuvintele spuse de părintele Vasile Ioana, după slujba cununiei.

La nuntă au fost prezente și câteva figuri principale de la Kanal D. Simona Pătruleasa, Cristina Mihaela Dorobanțu și Ilinca Vandici sunt prezentatoarele care au vrut să fie alături de Mădălina Lambrinoc într-o zi atât de specială.


Distribuie