• Home
  • Actualitate
  • Ce îi permite Andreea Tonciu fiicei sale să facă la 8 ani. Multe mămici ar condamna-o pentru acest gest: „Efectiv nu mă interesează”

Ce îi permite Andreea Tonciu fiicei sale să facă la 8 ani. Multe mămici ar condamna-o pentru acest gest: „Efectiv nu mă interesează”

Andreea Tonciu (38 de ani) este o mămică împlinită. Își petrece timpul alături de fiica sa, Rebecca, iar vedetei i-ar plăcea ca micuța să preia, atunci când va crește, și alte caracteristici ale sale. De altfel, în cadrul unui interviu, bruneta a dezvăluit ce îi permite fiicei sale să facă la vârsta de 8 ani. Pentru gestul respectiv multe mămică ar condamna-o! Iată mai jos, în articol, detaliile!

Andreea Tonciu a vorbit despre ce îi permite fiicei sale, Rebecca, să facă la vârsta de opt ani. Fosta concurentă de la Survivor All Stars mărturisea că este o mămică permisivă. De altfel, își dorește să se păstreze în acest mod și atunci când fiica ei va crește. Se îngrijește îndeaproape de cea mică, este alături de ea tot timpul și investește în educația ei. De altfel, atunci când vine vorba despre vreo plecare, vedeta nici nu se gândește să nu o ia și pe fiica sa.

Fiind o fire permisivă, Andreea Tonciu nu s-a sfiit să mărturisească un lucru pe care fiica ei îl face la vârsta de 8 ani. De pildă, micuța Rebecca și-a dezvoltat, acum, o pasiune către make-up și unghiile false. Atunci când au mers în Dubai, fetița a intrat într-un magazin pentru copii și a descoperit că există unghii false pentru copii. Chiar dacă a fost atrasă de un asemenea element de înfrumusețare, fetița nu le poartă atunci când merge la școală, ci doar în vacanță.

Andreea Tonciu este o mămică permisivă

Andreea Tonciu a mai mărturisit faptul că micuța Rebecca dorește să își facă părul la salon. Vedeta a mai precizat că a mers de câteva ori la centrul de înfrumusețare, până când „a învățat copilul”. Acum, fetița în vârstă de 8 ani își dorește să meargă cu mama ei la salonul de beauty! De altfel, chiar dacă este mică, deja visează la ce meserie să urmeze. Și-ar dori să fie make-up artist.

„La aspect fizic seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu. Mie îmi place asta! Chiar mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să aibă caracterul meu și să fie ca mine. E mică, dar ea visează, vrea să se facă make-up artist, suntem la capitolul de make-up, îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false. Apropos, de unghiile false, să nu-mi iau hate. Dar efectiv nu mă interesează că mi-aș lua hate. Am fost în Dubai și o prietenă de-ale mele avea o fetiță de 8 ani și erau magazine de-astea de copii care aveau unghii false pentru copii.

De-atunci a învățat și ea asta. Bineînțeles că și le pune doar în vacanțe, nu la școală. Sau în timpul liber acasă. Dar îi plac treburile astea cu make-up, cu părul, tot timpul vrea să-și facă părul la salon, nu mai vrea să-și facă părul acasă. Am dus-o o dată, de două ori, de trei ori, am învățat copilul…”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola.


Distribuie