• Home
  • Actualitate
  • Ce Părere Are Monica Tatoiu Despre Amantele Soțului Ei: „Lasă-L Să Se Ducă, Atât Doar, Să Nu-I Facă Un Copil. Eu Așa Mi-Am Ținut Bărbatul 30 De Ani”

Ce Părere Are Monica Tatoiu Despre Amantele Soțului Ei: „Lasă-L Să Se Ducă, Atât Doar, Să Nu-I Facă Un Copil. Eu Așa Mi-Am Ținut Bărbatul 30 De Ani”

Monica Tatoiu este cunoscută pentru sinceritatea cu care vorbește pe orice subiect, chiar și atunci când vine vorba despre viața ei personală. Ea a dezvăluit ce părere are despre amantele soțului ei, dar și cum a reușit să îl țină lângă ea atât de mulți ani.

Monica Tatoiu a explicat cum a reușit să își mențină aproape soțul de-a lungul anilor. Ea este profesoară de matematică și o femeie de afaceri de succes, iar împreună cu soțul ei, Victor Tatoiu, au un fiu. Cuplul lor este unul stabil, care funcționează armonios, fiind căsătoriți de 30 de ani. Monica Tatoiu a discutat despre secretele care au contribuit la reușita lor în relație, precum și despre motivele care duc la divorț în majoritatea cuplurilor.

Monica Tatoiu consideră că o căsnicie sănătoasă se bazează pe anumite principii de bază. Ea crede că prietenia este esențială în relația de cuplu. De asemenea, Monica consideră că o femeie ar trebui să păstreze o doză de mister în relație, pentru a stârni mereu interesul soțului ei.

„Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit. Noi am uitat să fim prieteni – să poți să întorci spatele și să nu-ți fie frică că poate să bage cuțitul. Lumea s-a făcut foarte rea, trebuie să-ți cauți unul așa. Foarte simplu îl poți ține lângă tine. Multe se căsătoresc, fac copii și gata, îi dă de mâncare, face curățenie, nu. Trebuie tot timpul să te reinventezi. El trebuie permanent să descopere, el e vânător. Eu sunt pe principiul: amante există dintotdeauna, nu mă deranjează. Bărbatul meu nu le are cu de astea, lasă-l să se ducă, atât doar, să nu devină permanent și să nu-i facă un copil, toți bărbații înșală! (…)  Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani. Eu tot timpul sunt altfel. Sunt perioade în care sunt nebună, gospodină, masculină… tu trebuie tot timpul să te schimbi. Am avut alți doi înainte, nu m-am ocupat și am divorțat. Nu trebuie să stai cu frica că-l pierzi. Trebuie să fim două bucăți ale aceleiași părți, dar asta se construiește în timp”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul unui podcast.

Monica Tatoiu despre Irinel Columbeanu

Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu. Vedeta, om de afaceri și fostă profesoară de matematică, a răbufnit și a avut un îndemn pentru toți românii, vizavi de subiectele momentului în showbiz.

„Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn. Din păcate, așa e populația, nu are educație financiară suficient, nu are educația trăirii pe mâine. Ce zice românul? Lasă că o fi cumva… Lasă, maică, mă urc eu beat la volan, ce se poate întâmpla? Lasă, maică, mai bem o palincă. Așa se ajunge la sapă!”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.ro.


Distribuie