• Home
  • Actualitate
  • Ce pensie are Maria Băsescu? Soţia fostului preşedinte primeşte o sumă infimă, lunar

Ce pensie are Maria Băsescu? Soţia fostului preşedinte primeşte o sumă infimă, lunar

Maria Băsescu, soția fostului președinte Traian Băsescu, a fost mereu o prezență discretă în viața publică.

Aceasta i-a fost alături soțului ei zeci de ani, chiar dacă a trebuit să facă multe sacrificii. Acum, ea primește o pensie infimă în comparație cu averea soțului ei. Iată cât primește lunar soția fostului președinte.

Ce pensie primește Maria Băsescu, soția fostului lider al României

Maria Băsescu a muncit doar înainte de a-l cunoaște pe președintele Traian Băsescu, iar de atunci înainte ea a rămas acasă și se ocupa de gospodărie și de creșterea celor două fete pe care cuplul le are împreună:

Elena și Ioana. Tocmai de aceea, Maria Băsescu încasează lunar o pensie minimă, de doar 700 de lei. Suma este infimă în comparație cu pensie specială pe care o primește soțul ei, care mai încasează bani și din indemnizația de fost președinte.

Traian Băsescu a mai câștigat și din statutul de europarlamentar circa 41.500. Pensia pe care o ia fostul președinte este de 24.000 de lei.

De ce nu a muncit Maria Băsescu vreme de 15 ani

Totuși, Maria Băsescu regretă că s-a oprit din a munci și a rămas acasă, drept casnică. Vreme de 15 ani a făcut acest lucru, iar acum acesta este singurul ei regret. Ei plăcea aitația, dar a sacrificata cest lucru pentru viața de familie.


Distribuie