• Home
  • Monden
  • Ce pensie primește Cornel Palade după 40 de ani de carieră. Mulți au fost surprinși să afle asta

Ce pensie primește Cornel Palade după 40 de ani de carieră. Mulți au fost surprinși să afle asta

Cornel Palade și Romică Țociu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de comedianți din România. De-a lungul a mai bine de trei decenii, carisma celor doi a trecut dincolo de micul ecran și au cucerit telespectatorii cu fiecare apariție. Recent, Cornel Palade a fost invitat într-o emisiune unde a dezvăluit ce pensie încasează, după 40 de ani de carieră.

Ce venituri lunare are Cornel Palade

Chiar dacă a devenit cunoscut în momentul în care a început să apară alături de Romică Țociu la televizor, cariera de actor a lui Cornel Palade a început cu mult înainte. În ultimul timp, artistul se bucură de mai mult timp liber, pentru că după emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu a mai avut alte proiecte.

Colegul de scenă al lui Romică Țociu stă mai mult timp acasă și se bucură de pensie, chiar dacă aceasta nu este una foarte mare. Invitat recent în emisiunea ”La Măruță”, actorul a dezvăluit ce sumă primește lunar de la statul român, făcând haz de necaz.

”În următorii 50 de ani cred că o să-și revină țara, am pensia de 1.450 de lei, dar nu mă plâng, poate e mică, dar mulțumesc lui Dumnezeu, mă descurc. Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am ditamai pensia? Am atât cât am, asta e, dacă e nevoie mai dau și din pensia mea jumătate. Bine că au reușit parlamentarii și și-au tăiat singuri pensiile speciale, Curtea Constituțională o să le dea peste mână, ce milă mi-e de ei!”, a declarat Cornel Palade la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Care este secretul fericirii, în viziunea actorului

În timp ce bunul său prieten, Romică Țociu, participă la show-ul America Express alături de fiul său, Cornel Palade nu mai este cooptat momentan în niciun proiect de televiziune. Spune însă că se mulțumește cu ceea ce are și că a învățaț să se bucure de lucrurile mărunte.

”Știi care e secretul fericirii? Să te mulțumești cu puțin! Știi cine îmi face mie programul? Dumnezeu, el îmi spune ce să fac, unde să mă duc. Săptămâna trecută m-am trezit și am zis că vreau să merg la o biserică… cât mă pregăteam, nu am zis nimănui, a fost un gând al meu. Cine crezi că mă sună? Starețul să îmi spună că știe că vin”, a mai spus actorul de comedie la PRO TV.


Distribuie