• Home
  • Actualitate
  • Ce s-a ales de fosta soție a lui Mihăiță Neșu, la 9 ani după ce l-a părăsit pe ex-fotbalist

Ce s-a ales de fosta soție a lui Mihăiță Neșu, la 9 ani după ce l-a părăsit pe ex-fotbalist

În 2011, Mihai Neşu a suferit un accident tragic, în urma căruia i s-a spus că va rămâne pe viaţă paralizat. Aflat în scaun cu rotile, fostul fotbalist a primit încă o lovitură, nouă luni mai târziu: soţia îşi dorea divorţul.

Fostul fotbalist a avut parte de șocul vieții sale, iar cea care i-a fost soție preț de șapte ani a ales să-l părăsească în cele mai crunte momente. De asemenea, femeia și-a motivat într-un mod teribil decizia: „Nu pot să sta cu un bărbat paralizat”, a fost explicaţia ei.

Ce face acum fosta soție a lui Mihai Neșu
Maria și Mihai s-au cunoscut în 2000, iar în 2006 s-au căsătorit, iar după alți șase ani au divorțat. După ce s-a despărțit de Mihai Neșu, Maria s-a mutat în Statele Unite ale Amercicii, acolo unde deja locuia fratele ei, iar la trei ani de la divorț, Maria și-a refăcut viața alături de un afacerist din Oradea. Maria are o viață discretă, departe de ochii presei. De asemenea, aceasta este și designer de încălțăminte.

Citeste si Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
În urmă cu ceva timp, fratele fostei soții a lui Mihai Neșu, a publicat o fotografie în care apaare și Maria. Zâmbitoare, aceasta a trecut peste clipele cumplite în care fostul său soț a fost la un pas de mo…arte.


Distribuie